Snmyildrm @ZeynepDuru17 Cok tesekkur ederim Allah razi olsun🤲 Insaallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz yavrularimizi 🤲
Snmyildrm @merylii_ Allah razi olsun cok tesekkur ederim cok mutlu edersiniz beni inanin ki🤲 Allahim guzel gonlunuze göre versin sizlerde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz🤲
Leila22 Snmyildrm Siz ve bebeğiniz için hem de bütün şifa bekleyen hamile anneler için kendimde dahil 3 Yasin de ben okurum Allah kabul etsin inşallah 🌺💓
Snmyildrm @Leila22 Allah kabul etsin cok sagolun Allah razi olsun. 🤲Cok mutlu oldum . Allah sizlerinde guzel gonlunuze göre verir insaallah 🤲
Eduahm Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah, umudunuzu kaybetmeyin. Allah büyüktür, gönlünüzü ferah tutun
Amine35 Snmyildrm Rabbim yar ve yardımcınız olsun şafii ismiyle şifa eylesin 🤲 Cenabı hak ol der ve oluverir ümitsizliğe kapılmayın derdi veren dermanı da verecektir..Ben bir yasin bir fetih suresi okurum canım.. 😌
esmayb35 Snmyildrm bu şekilde söyleyip de sağlıklı doğuran tanıdığım var inanın ki. Kalbinizi bozmayın kötüyü düşünmeyin olumlu pozitif olun Allah gönlünüze göre versin inşallah
AAselinannesi06 Snmyildrm sadece sıvı olduğu için mi bu teşhisi koydular kaç mm bir büyüme tespit edildi
Snmyildrm @esmayb35 gercekten mi? Allahim insaallah benimkindede yanilma vardir diye cok dua ediyorum Insaallah saglikla kucagima alirim 🤲Sizlere de cok tesekkur ederim moral oldunuz
Snmyildrm @AAselinannesi06 10.3 mm tespit edildi. Ilk beyninde sivi var dediler sonra ayrintili ultrason da bir suru anomali tespit edildi. Hidrosefali vb. bir suru sorun var 😞
AAselinannesi06 Snmyildrm hidrosefali demesi için o sıvının 10 mm üstünde ve boyutu büyük olmalı 10 mm geriliyor ve küçülüyor düzeliyor
merveoflu Snmyildrm Allah yardımcınız olsun 🤲 dualarımız sizinle . Annem bana çocuğun sağlıklı olması için doğuma kadar her gün Ya Mübdi” ism-i şerifini 99 defa çekmem gerektiğini söyledi sağ elimi karnımın üzerine koyarak aralıksız devam ediyorum. Size de şifa olur inşallah 🤲