AjdaDiri 14+3 deyim bende çarşamba günü öğrenecez inşallah cinsiyeti eski sezeryan yerinde ağrı oluyor bazen halsizlik bazen oluyor iştahsızlık var 🥹
ferhpnar Betl35 14+5 olduk bi doktor 12+1 de kız diğeri 12+3 de erkek dedi Çarşamba günü gideceğim bakalım o ne diyecek
Betul-97 Betl35 15. ve 16.haftalarda kız gibi dediler ama ne zaman bacak arasına bakmak istese kapatıyor tam olarak cinsiyetini bilemiyoruz. Detaylı ultrasonu bekliyoruz 19 haftalık olduk sadece bebek arabası aldık sadece başka bir şey almadım 😊😊
Betl35 Betul-97 Sağlıklı olsunlarda 🙏 aayy hadi hayırlısı buraya yazarsin canım benim de 2 hafta var 16 haftada netleşir demişti doktorum
Betl35 Gizem9688 Tabiki de önemli olan saglikli olmaları canım 🙏 Allah sağ salim kucagimoza aldirsin insllah Bende aşırı derece de halsizlik var 🤷🏻♀️
Betul-97 Betl35 17.haftada bile gittik tahmin ettiler hep hiç göstermiyor detaylı ultrasonu bekliyorum 😊😊
Galya15 Betl35 halsizlik ve uyku var hiç kusmam olmadı ama tiksinmem çok var sudan tiksindim mesela en önemlisi oysa ki 😕 kızımda 13. Haftaya kader kusmuştum yemek görmek istemezdim bunda daha rahatım birde çok şişkinliğim oluyor sizinde öyle mi
Septermber Bize 12 de erkek 13 de kız dediler değişir mi acaba rüyalar da hep erkek görüyordum epey alışmışım
Tugcev Betl35 biraz sabırsızız. Sanki geçmiyor günler 🤦🏼♀️ cinsiyetimiz 12. Haftada kız olarak belirlendi. Doktor genelde yanılmıyorum dedi. Fetal dna yaptırmıştık orda da kız olduğunu söyledi doktorumuz. Çok heyecanlıyız🥰🥰