gizem_15 hsrtbymkr benimde bel agrim var ebeyle konustugumda normal demisti adet sancisi gibi sancida hissediyorum arada ama uzun surmuyo yine de
cakebabe hsrtbymkr ben 19 haftalık hamileyim başından beri bel ağrım devam ediyor doktorum sadece bel ağrısı önemli değil yanında kanama gibi şeyler olursa sorun oluyormuş ağrı için doktorunuzdan magnezyum isteyebilirsiniz düzenli maden suyunun da iyi geldiğini söylüyorlar
Fatma_ecem4 hsrtbymkr bel ağrısı hiç gecmiyor malesef 16 haftaligim doktor gayet sağlıklı bel ağrısı organlar sıkıştıkca agrir dedi
hsrtbymkr gizem_15 benimde bugün var kasıklarıma doğru ağrı birde bel ağrısı var düşük filan korkuyorum bişey olmasında
Paronayanne hsrtbymkr gaz sancısı oluyor zaten asla normal vücudu beklemeyin vücutlarımız komple değişiyor artık
hsrtbymkr cakebabe teşekkür ederim benim şişkinliğim de var resmen Gaz sancısı gibi bir baskı ve ağrı hem belde hemde kasıklarımda
ZeynepDuru17 hsrtbymkr daha yenisin dur bakım olacak daha 30 haftalık ben bile. Bel sırt ağrısından uyuyamıyorum 🤔
Kelebekmisaliihayat hsrtbymkr normal.. hamilelikte her hafta surekli bir şeyler oluyor. Kanama olmadığı sürece endişe etmeyin. Sizi rahatsız edecek derecede ağrınız varsa doktora gidin. Allah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Minupa--03 hsrtbymkr bizde 5+3 olduk bu gün benimde belim kasıklarım ağrıyor ve akıntım çok normal sanırım