umrankoch Kızlar gebelik şekerim çıktı, diyet uyguluyorum ama canım çok fazla tatlı çekiyor şu sıra. Birçok şey yasak kuru meyvelerin bile çoğu yasak. Tatlı ihtiyaçlarınızı nasıl giderdiniz bu süreçte?
Sermec27 umrankoch ikinci oğlumda gebelik şekerim çıkmıştı zuber yerdim ya da 1 dilim soğuk baklava da çıkarmıyor sekeri bir de tam buğday unundan ıslak kek yapardım yarım çay bardağı şeker koyardım sadece 1 dilimi çıkarmazdi şimdi yine gebelik şekerim çıktı o kekten yapmayı düşünuyorum ya da bir dilim soğuk baklava yiyerek idare ediyorum yaklaşık 1 dilim soğuk baklava 125 çıkarıyor ikinci saatte düşüyor hemen 🥰
marsuk34 umrankoch benim gebelik şekerim çıkmadı şükür ama doktorum tatlıya dikkat etmemi söyledi 2 kilo önden gidiyormuşum :) ben de kendime şeker ihtiyacımı alsın diye yulaflı kurabiye yaptım. Aşağıda yazdıklarımı karıştırıp 180 derece fırında pişirdim. Kahve yanında tüketiyorum çok güzel oluyor :) Yulaf Olgunlaşmış muz Yumurta Ham kakao Keçiboynuzu unu Ceviz Kuru üzüm Tahin Pekmez Tarçın
Sermec27 marsuk34 maalesef pekmez muz tahin hep bunlar şekeri çıkaran şeyler belki size kilo aldırmayablr ama biz şekeri olan gebeler bu tarifi yiyemeyiz 🥰
marsuk34 Sermec27 umrankoch Anladım kızlar 😔 belki siz de içeriğini değiştirerek bu tarz bir şey yapabilirsiniz. Yiyebildiğiniz ürünleri bilmiyorum ama bir çok şeyle denenebilir ❤️