Yaprakdokumuseverr Şimdi muayeneden çıktım saadet hanım muayene ücreti 920₺ , zorunlu sezaryen doğum 20 bin , ssvd 28 bin , suya ssvd 40 bin 😅 Sanırım susuz ssvd deniycem.
myangelson Yaprakdokumuseverr batıya göre iyiymiş fiyatı ya 😅 bende dün Diyarbakır memorialde muayene oldum OYAK indirimli 992.50 tuttu 😂 6 tane hormon tahlili bakıldı 880 TL tuttu 😂😂
myangelson Yaprakdokumuseverr temmuzda batıya tayin olacağız da dedim burası böyleyse batıyı dusunemiyorum çünkü burası normalde oralara göre daha uygundu 😅🤦🏻♀️ herşey çok pahalı ya. Adetim bitince yine gideceğim Smear testi için o da 1200 civarı dendi 🤦🏻♀️
Yaprakdokumuseverr ikizoglusannesi Memnundum ta ki bugün yaptığı şeye kadar. Kontrol için gitmek istedim boşluk yok diyip beni mağdur etti. Bide üstüne yeni randevu alsın diye haber verdiriyor. 920₺ yi ben havadan mı buluyorum. Mail attım asla dönüş yapmadı. Çok ayıp. Bir daha gitmeyeceğim.
Yaprakdokumuseverr ikizoglusannesi gitmeyin ben bide eski hastasıyım yani. Hatice hanımla aytekin hanım hoşuma gidiyor
ikizoglusannesi Yaprakdokumuseverr aytekin hanımın randevuları hep dolu ya kontrollerde randevu almak zor olur mu acaba
Yaprakdokumuseverr ikizoglusannesi bi arkadaşın randevusunu iptal etmişler benim başıma gelmedi bakiciz 🤷🏻♀️