Cylnmrym Kızlar açlık şekerim 96 tokluk ıse 220 çıkıyor şuan 33.haftadayız ama yüksek şekere ragmen bebek iri değil tam tersine küçük böyle bır durum yasayıp vajinal doğum yapan var mı sizce yüksek şeker normal doğuma engel mi?
sryy Cylnmrym bend ekilo ve şeker var ebeye sormustum endişe duyuyordum bol yürüyüş egzersiz ve dikkatli beslendiğin sürece normal doguma engel yok demişti
Gulsah-207 Cylnmrym şeker normal doğuma engel değil ama iri bebek olması(4kg ve üzeri) normal doğuma engel şekeri çıkan annelerin bebekleri genelde iri oluyor tavsiyem dikkatli beslenin şekerden tatlıdan uzak durun☺️
btytgy Cylnmrym bende de şeker var doktorum normal doğumcu zaten. Şeker normal doğuma engel değil diyor tabi yürüyüş, düzenli beslenemeye dikkat ederek.
Cylnmrym Yaprakdokumuseverr insaAllah şekerın olması gereken kadar çıkar ya Rabbım hepimize bebeğimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsın
Cylnmrym btytgy evin içinde bile yürümeye takatim yok yürüyüş yapmam lazım ama buna hıc hazır değilim :(
Gulluuuuu Cylnmrym bende şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı 229. Ama benim bebek olduğundan fazla iri doktor direkt unut normal doğurmayı dedi dünden beri bende çok kötüyüm
Cylnmrym Gulluuuuu yok bızde dedıgım gıbı bebek küçük hatta bır ara bebegın gelişimi baya gerıden gidiyordu
Cylnmrym Gulluuuuu Allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerımızı kucagımıza alalım ınsaAllah
alevShn Cylnmrym şeker yüklemesinde şekerim sınırda çıktı. Yürüyüş ve diyetle toparladım baya. Daha vaktiniz var şekerinizi kontrol edebilirsiniz. Normal doğuma engel bir durumdan söz etmemişti doktorum ama erken doğum riski olur demişti.