Nuraslanklc Kızlar ananas hurma squat ilişki yürüyüş bunlar dışında neler yapıyorsunuz ya da neler yaptınız şunu yaptım ertesi günü doğurdum diyen var mı😂
eso14 Nuraslanklc bunların hepsini + ellerimle yerler sildim tüm evi gecesine suyum gelmişti sjjsjsjs ama dediklerimi komple bir günde yüklendim 😂
elmaelmaelma Nuraslanklc küvete sıcak su doldurup oturdum, sabahına suyum geldi. Kime tavsiye ettiysem de 1-2 güne doğumu başladı.
Dnmzzeda Nuraslanklc 38+1 ve 1 haftadır ananas hurma ahududu çayı adaçayı dün yerleri elle silmeye başladım , her akşam . 1 saat yürüyüş yapıyorum, her akşam sıcak duş karnıma ve belime tutuyorum bekliyorum
Shr1Onder Yapmadım ama birkaç gün önce forumda okudum. Activating labor egzersizlerini yapanlardan bazıları birkaç güne doğurdum yazmış 🤷🏻♀️ önümüzdeki günlerde gelen olmazsa bende yapmayı düşünüyorum 😅
Nuraslanklc eso14 günlerdir yapıyorum inan ki gece sancım geliyo sabah a kadar devam bi anda kesiliyor anlamadım gitti 😂😂😂😂 ikinci doğum kolay olur diyorlar bide bende sandım bunları yapınca hemen gelir
Nuraslanklc elmaelmaelma küvetim olsaydı yapardım mutlaka 😩 ama hergün sıcak duş alıyorum belime kasıklarıma tutuyorum özellikle
Dnmzzeda Nuraslanklc Ne zaman gelmek isterse bebişler o zaman geliyorlar bence elimizden gelemi yapalım da gerisi Allah’a kalmış Geçen gün doktor söyledi kızın ne sancısı ne birşey varmış kilo önde diye kız sezaryen düşünmüş o akşamı birden suyu gelmiş ve 6 saatte doğumu bitmiş nasip yani ne zaman gelecek belli olmuyor