Kayraninannesiii Merhaba kizlar🌸11+3 günlük hamileyim iki gundur çok hafif leke geliyo gunde bir iki kere dün doktora gittim takip edelim dedi bebek iyiydi progestan verdi başına gelen var mi düzelir mi yerleşme kanaması olabilir mi
Ecekaplan Kayraninannesiii Benimde başıma geldi o haftalarda bı ay falan devam etti duphaston vermişti o kesti bı daha da sorun yaşamadım 26 haftaligim şimdi bakalım
hasretsahinn Kayraninannesiii aynısını ben yaşadım 8 haftada benden leke geldi kahvemsi direk doktora gittim prostgnın ilacını verdi sonra 1 hafta sonra geçti bir daha geldi şimdi iğnesini kullanıyorum
Alp2021 Kese etrafı kanama alanı var mı ? Benimde oldu ama kesede kanama da vardı Düşük riskim var öğrendiğimden beri yatıyorum Dikkat et kendine canım ağır kaldırma iş yapmamaya çalış
Shshshj_5143 Kayraninannesiii 4.ayda kesildi yani 13 14 haftadan sonra kesildi artık yani normaldir endişe etme
Mirmire Kayraninannesiii merhaba. Durumunuz ne çok merak ediyorum. Bende de aynı sorun başladı bugün. Korkuyorum ama
Kayraninannesiii Mirmire merhaba şuan icin bi skinti yok Leke gelmiyo artik progestan kullandim devam etmiyorum şuan
Mirmire Kayraninannesiii benim de iki gündür yoğun bir şekilde oluyor. O biraz tedirgin etti beni. Çok mutsuzum dünden beri. Doktorum kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı ypk dedi ama
Kayraninannesiii Mirmire ozaman bi skinti olmaz canım ilaci düzenli kullan 1 2hafta icinde etki ediyo istirahat et bol bol