Deletedmom_110 Merhaba anneler dün doktor randevum vardı fakat doktor bebeğin cinsiyetini söylemedi ben de sormadım zaten riskli gebelik yaşıyorum.. 13 haftalık olduk anlayanları yorumlara bekliyorum🥰
huysuz__ Deletedmom_110 bunda hiçbir şey belli değil ama önceki ultrasonlarına baktım da nubu yatay gelmiş bence kız🦋
Deletedmom_110 İlk gebeliğimde özele giderdim en az üç tane fotoğraf verirdi burda bir tane veriyolar oda belirsiz 🤨
Deletedmom_110 kahvesever__ aşkım bir öncekinde erkek deyip beni mutlu etmiştin şimdi neden böyle dedin 🤨
Deletedmom_110 Ebrar_65 yaaa öyle mi diyorsuuunn🩷 riskli bir gebelik yaşıyorum inşallah sağ salim kucağıma alırım çok teşekkür ederim🥹
Deletedmom_110 Sermec27 ayy hayırlısı olsun inşallah gönlümdeki erkek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ☺️
Deletedmom_110 Saba00 ayy hayırlısı olsun inşallah gönlümdeki erkek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ☺️
Sermec27 Deletedmom_110 benim 3 oğlumun da bu haftada görüntüsü çok farklıydı bu ultrason resmine göre ondan dolayı bana kız gibi geldi hakkında hayırlısı olsun 🥰
Deletedmom_110 kahvesever__ cinsiyetin pek de bir önemi yok gönlümdeki erkek ama sağlık olsun yeter riskli bir gebelik geçiriyorum çok üzülüyorum bu yüzden inşallah sağ salim kucağıma alırım dua et bana🩷