Herkese merhabalar sonunda bana yazmak nasip oldu önceki postlarımdan belki hatırlıyorsunuzdur ben şehir hastenesine takipliydim ve normal doğuma endekslenmiştim kendimi hurmalar yürüyüşler v.s tam 40 ncı haftama kadar son haftalarda doktor suyu az dedi yatış verdi geri taburcu ettiler suyu normal diye en son doktor bidaha yatış verdi nst de sancım olmamasına rağmen devamlı olarak muayene edilme sürecim oldu ve bir o kadar da kötü davranan kişiler denk geldi bende eşimin imzasıyla çıktım özel memorial hastanesinde bi doktor bulduk bebeğin boynuna kordon dolandığını çok yukarıda olduğu için kanala giremediğini ve kilosununda 4 küsür olduğunu suni sancı versekte riske atarız 2 günde sancı çeksen en son yine sezeryana dönersin dedi ben de zaten bebeği riske atmak istemedim o gün bana direk yatış verdi doktor ameliyathanenin hazırlanmasını bekledik ameliyathane de anestezim yapıldı belden aşağısı uyuşturuldu 10 dakika sonra bebeğimi gösterdi doktor o kadar güzel bir duyguyduki rabbim herkese nasip etsin o anın güzelliğini sonra beni aldılar servise sezeryan olucak arkadaşlar için yazmak istedim hiç korkulu bir süreç değil benim ilk yürüyüşümde hiç kötü geçmedi sadece karşıya bakıp yürüdüğünüzde çok rahat oluyor herşey sadece dikişlerden dolayı oturup kalkmak biraz zor oluyor birde bebeği emzirirken emzirme yastığı rahat oluyor benim epudralden dolayı baya ödemim oldu ama çok şükür daha iyiyim Allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🩷