Sevvalll42 Musel rumeysa_mom Bende varmj sizce https://mutluresim.com/image/zQL51Z Üsttekini yapar yapmaz çektim alttaki fotoda bira bekledi
rumeysa_mom Sevvalll42 çok yakınlaştırarak baktım canım çok çok silik bir çizgi gördüm umutlandırmak da istemiyorum bat ne zaman canım
Mavicee Bugün alıp deneyip tekrar sonucu sizlerle paylaşacağım inşallah ❤️ oruçtan dolayı idrara çıkmama durumu var. Allah hepimizden razı olsun. Rabbim hepimize isteyene evlat nasip etsin hayırlısı ile, sağlıkla
Sevvalll42 rumeysa_mom yarın 🥹 bende tam emin olamıyorum teste çıplak gözle baktığımda görüyorum silik ince bi çizgi
Mavicee rumeysa_mom kusura bakmayın kendim de çocuk gelişimciyim ama burda bahsedilen bat ne demek tam olarak
rumeysa_mom Sevvalll42 birkaç gün daha bekle istersen canım daha net sonuç alırsın adetin gecikirse daha iyi olur gebelik için
mom-2024 Mavicee benim reglime 5 gün kala tespit etti erken gebelik testi olmamasına rağmen. İnternetten söyle olmadı en iyisi o. Ya da kan ver garanti olur. Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh🌸
Mavicee Arkadaşlar kaç tane eczane gezdik Laboquick kaset test bulamadık sizler nerden temin ediyorsunuz acaba
Sevvalll42 Mavicee trendyolda varda illa onun olmasına ne gerek var prodoctor markasıda iyi onuda alabilirsin