Bus0672 06Pembemavi80 aaa bizde Barlas börü koyuyoruz bende hep Barlas diyorum eşim börü niye demiyorsun diye kızıyor 😂
huysuz__ 06Pembemavi80 tek isim daha ihtişamlı geliyo bana, Börü çok asil Bozkurt isminin en eski anlamı, oğlum olursa adı Börü olcak, kızsa Asena😍 iki isim olunca biri diğerini örtüyor gibi tabi siz bilirsiniz🌱 bu isimleri yaşatmak gerek❤️hayırla gelsinsinler inşallah 🌱
Ahsksdk SfyB03 YAMAN olacak nasipse öz türkçe olmasına çok dikkat ettim ve farklı bi isim artık ne kadar beğensemde göktuğlardan sıkılmıştık🙈
06Pembemavi80 Bus0672 masaallah sağlıkla alın kucaginiza. 6 haftalık olduk bugün . Rabbim nasip ederse inşaallah 🤲 Bı oğlum var Oğuz Kağan ,bide kızım var Hilal Zehra 🤗
06Pembemavi80 huysuz__ postlarda sana denk gelince hoşuma gidiyor kız 😁😁 3. Bebeğime hamile olduğumu öğrendim demiştim ben . Bana değişik geliyordu söylemesi Börü olarak ama dediğiniz gibi ayrı bı havası var gibide geliyor. Hep iki isim koyduk çocuklarımıza öyle gidiyor 😁 kız olursa Umay Ülkü 😁😁. Ya rabbim önce hayırlısıyla büyüdüğünü göstersin de sorunsuzca inşaallah kucağımıza alirsak 🤲🤲🌼
huysuz__ 06Pembemavi80 eneee kızımın adı Ülkü 😍 adlarıyla yaşasınlar hayırlı evlatlar olsunlar inşallah, sağ selamet kavuşalım yavrularımıza 🙏
Mustafaalpinannesi SfyB03 Mustafa Alp koyduk oğlumuzun ismini ☺️hem Kuran’ı Kerim de geçiyor hemde türkçe ☺️
huysuz__ Mustafaalpinannesi iki tarafında gönlü olsun gibi olmuş😁maşallah adıyla yaşasın hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah 🤗
Mustafaalpinannesi huysuz__ aminn şimdi ikinciye hamileyim daha cok yeni kızımız olursa Gökçe koyacağız oğlumuz olursa Mehmet Han veya Mehmet Eren kararsızız☺️
Kahverengi SfyB03 oğlumun ismi uraz 😊şans talih anlamı var bilinene göre orta asya türklerinden geliyor
kalorisizpatates SfyB03 Kağan-Kaan, Han, Doğukan, Metehan, Denizhan, Gökhan, Batuhan, Buğrahan, Göktuğhan, Günhan, Ayhan, Dağhan, Çağatay, Alp, Koray…
Busraoz SfyB03 İlk oğlum Oğuz Alaz, ikincisi de Oğuz Alp 👶🏼 Oğuz boyları bizden devam.. Bu arada her Öz Türkçe yazısını görünce seviniyorum sanırım gerçekten kendi kültür ve isimlerimizi sahipleniyoruz🤍