Mst12 Merhabalar ☺️ Saglık Ocagı verdi bnde hem decavit hem ocean mummy vitaminlerini yaklaşık 15 gün beraber kullandım 18 haftalık gebeyim bebeğime zarar vermiş midir? Bir sorun olur mu
Nergizgokce Mst12 merhaba biri demir ilacı diğeri vitamin bence bir zarari olmaz ocean mummyi kullanmistim ben daha önce decavitide demir ilaci biliyorum
Yenianne6706 Mst12 bende birlikte kullanıyorum farklı bir demir ilacı ve ocean mummy çok şükür hiç bişey olmadı ne oluyormuş ki
SrpYlmz Mst12 Ocean Mummy , gynoferon (demir hapı), magosit (magnezyum) ve D3 vitamini yağı kullanıyorum çok şükür bı sorun yaşamadım ama decaviti bilmiyorum netten baktım demir diyor bir sorun olmaz doktorunuz vermedi mi
Yenianne6706 Mst12 sabah akşam demir ilacı içiyorum öğlen de multivitamini hatta birde d vitamini kullanıyorum tam tersine bana enerji verdiler vallahi :)
Mst12 SrpYlmz SrpYlmz hayır sadece doktorum ocean mummy doğuma kadar kullan dedi bu kadar zaten muaneyi o kadar hızlı yapıyor ki soru sormaya fırsatım bile kalmıyor