Gul33 13 haftalık hamileyim ve dünden beri hastayım. Grip olanlar nasıl atlattınız? Ateş yok şimdilik
oznuryalcn Gul33 Ilik suya bal ve limon sık kasigin.ucuylada karabiber koy boyle atlatiyormm bende gribim 2 gun iceyim gecer hemen
Egzolgub Gul33 ben de 13 haftalik hamileyim ve grip+öksürük birlikte atlatiyorum, kendimi sicak tutmaya calisiyorum. Doktorum acile git bir serum versinler dedi ama acil de kbb’ye yönlendirince gitmedim. Cok gecmis olsun bol c vitaminiyle atlatmaya bakin. ☺️
Nursemom Gul33 ben 2 defa hastalandım. İlkinde meyvelerle geçiştirdim iyileştim şükür ama 2.defa hasta olduğumda meyvelerin hiçbir faydası olmadı. Ateşim yoktu ama çıkarsa tehlikeli diye biliyorum o yüzden acile gittim. Bikaç ilaç verdi hamile olduğumu ilaç kullanmak istemediğini anlattığımda sağolsun bana açıklama yaptı içimi rahatlattı. 3-4 gün kullandım iyileşmeye başlayınca bıraktım. Şükür şimdi sadece burnum akıyor daha iyiyim 🙏
Hmyr_ygt İlaç kullanamıyorsunuz bitki çayı içemiyorsun hiç bir çözüm yok geçene kadar çektim dinlen bol bol başka türlü zor
Gul33 Hmyr_ygt Baş dönmesi ve halsizlik mahvediyor, bir taraftan da bebeğim için korkuyorum. İnşallah bir an önce geçer
ekintopalca Bende 1 ay içinde 2 defa yakalandım gribe..şimdi de kuru öksürük kaldı kbb gittim kendi doktoruma gittim acile gittim parol yazıp gönderdiler..saglıklı ne varsa yapmaya calısıyorum
Gul33 ekintopalca doktorumla telefonda görüştük bol su ve dinlenme dışında yapacağın hiçbir şey yok dedi