Serifekrtkn Kızlar 35+5 bugün kıyafetleri yikamistim geçen şok dan vernel almistim kıyafetler hiç kokmamiş böyle pis pis kokmuş havada iyi deildi köyde yaşıyorum bida yıkamayı düşünüyorum acaba yumoş vernel katıp yikasam olur mu sizce
yaasemin Serifekrtkn bebek kıyafeti için sadece bebek deterjanı kulanın bedenlerı tazecık ve hassas tahriş olmasın duru granül var çok güzel tavsiye ederim
teacher-mom21 Yeşil sabun ya da beyaz sabun ile yıkayın cidden eskiden annelerimiz öyle yapardı ve miss gibi kokardı yumuşatıcılar hep kimyasal
Mzzz Ne verneli ne yumoşu canım bebek deterjani kullanman gerekiyor onlarda kokusuz oluyorlar kokacak diye minicik bedenleri kimyasallara maruz bırakmayın lutfen
BabyAta Serifekrtkn çamaşırlar iyi kurutmadiginiz için pis kokmuştur nemli kalmıştır uzun süre yada koydesiniz soba kokusu sinmiştir. Tekrar bebek deterjanı ile yıkayıp sıcak bir ortamda kurutun sobanın yanında mesela hemen kurusun ki kokmasın
tugcesakzci Serifekrtkn bebek kıyafetlerine yumaşatıcı koyulmaz. Yumuşatıcı duralanabilen bir şey değil kıyafetlerde kalıntı olarak kalıyor. Kimyasal içeriyor cildine zararlı. Deterjan olarak da bebek deterjanı kullanmanız gerekiyor zaten zarar vermemesi için.
mavikalpvemavikalp Serifekrtkn yani ha yumuşatıcıyla yıkamışsınız Ha çocuğun cildine direk parfüm sıkmışsınız ne fark eder? Varsın güzel kokmasın yapmayın kimyasal dolu içi 1 yaşına kadar yumuşatıcı kullanmamalısınız
AbcAhmet Bende bugün yıkadım evin içinde kurutuyorum pencereleri açip güneş alan bi odada kurulabilirsin illa güzel kokmasına gerek yok ki temizlenmesi yeterli