elmaelmaelma Ben beğenemedim maalesef. Bebek için olan demode duruyor. Bordo da çok koyu renk olarak. Onun dışında genel olarak kombin giyinmeyi de komik buluyorum😕 Ayrı ayrı ama özenli bi şekilde giyinmek daha hoş oluyor.
Zehra_6 elmaelmaelma teşekkür ederim fikiri iz için borda benim için mi köyü yoksa bebeğim için mi benim içinse sürekli kullandığım bir renk seviyorum yani
Zehra_6 elmaelmaelma genelde o bebek yakaları moda tarz diye biliyorum ama kişiden kişiye değişir tâbi 😊🤗
Yasemincee26 Zehra_6 elbiseleriniz çok uyumlu çok güzel ama eşinizin tişört giymesi biraz basit kaçar belki bu tonlarda gömlek vs bulabilirsiniz
Zehra_6 Yasemincee26 tamam dir haklısınız tişört basit kaçar kendisi de rahatına düşkün zorla giydirecegiz artık gömleği 😊😊
Minikcibim @Zehra_6 ikinizin elbisesi de hoş bence kibar. Eşinizde gömlek daha iyi durabilir bence. Tercih genede sizjn ama☺️
Zehra_6 Minikcibim teşekkür ederim kızımın elbisesi demode mı yaa hir arkadaş yukarıda yazmış demode diye çok taktım öyleyse değiştireyim 😂
Kalbiimde2can Zehra_6 bence cok güzel elbisenizde sade ve sIk abartili durmuyor🤌🏻 kizinizin elbiseside cok tatli 😍🤌🏻 güle güle giyin insallah ❤️
MorKelebek54 Zehra_6 bence olur ayni tonlar sonuçta illa tonlari uymak zirudna degil ki elbisesi cok tatli ama ya😂😂💜💜masallah güle gule giysin insallah ☺️ benimde oglum kurban bayrakinda ysnimda insallah o zaman kombin yaomak istiyorum cok ilk bayramimiz oldugu icin sozde esimle ilk bayramimizda kombin yalcaktik 😂 oglumla insallah yapcaz 😂bide senin elbiseni begenemedim cok abiye duruyo benlik degil sahsen ama sen bilirsin yine de daha spor giyinsen daha iyi olmaz mi hem de rahatlik acisindan daha iyi bence bana elbise cok abiye gibi geldi cunku
1annemiyy_34 Zehra_6 ikinizede çok yakışacağına eminim oooyyyşş hele premsese onlara ne yakismazki 🥰 ama yinede Bayram için tercihiniz bir tık daha açık ton olsa eminim çok daha harika olursunuz hatta bordo genel tercihleriniz arasında madem biraz dışına çıkın derim ben mesela tek ton yerine çift tonlu tercih edin hem eşiniz içinde kolaylık olur onlar genelde pantolonu ve tişört yada gömleği ayrı renklerden giymeyi daha çok tercih ediyorlar ☺️👍
BabyAta Zehra_6 ya fikir istediğiniz için yazıyorum yani tamamen kendi zevkime göre 🙈 kesinlikle bu kombinin yapmayın eşinizde bordo tişört giyerse tamamen bordo zehirlenmesi çok fazla abartı. Özellikle sizin elbiseniz düğün elbisesi bildiğin abiye. Bebeğin elbiseside 5 buçuk aylık bir çocuk için çok fazla. Daha ayağa bile kalkamıyor ki bu elbiseyi nasıl taşıyacak ben olsam daha spor bebeğimin rahat edeceği bir şeyler seçerdim.
Zehra_6 BabyAta yaa çok teşekkür ederim ben hiç alinmam fikirlere hatta aksine hoşuma gider belki o an yanlış düşünceye dusmusumdur dediğiniz gibi yorumları okuyunca çok mantıklı geldi bana 😂🤦🏻♀️ bebegimin elbisesi hediyeydi aslında arkadasum hediye etmişti bende direk bayrama giydireyim düşüncesine girdim
Minikcibim @Zehra_6 benim için değil. Siz önem verip hatıra kalsın istemissiniz bence çok güzel bisi ben bordo rengini çok severim hem