ZeynepDuru17 Betullkaratass tutmuyorum doktorlar uygun bulmuyor erken doğum riski suyun azalması falan
BusraTi36 Betullkaratass 28+3 ben de tutuyorum 🥹😍 oruçtan önce bebişin kilosuna suyuna bakıldı bir sorun yoktu diye başladım gayet güzel gidiyor şükürler olsun
Nurkrkc17 Şükür bugünümüze bende tutuyorum elhamdülillah 17/1 olduk rabbim sabrımızı veriyor Allahım kabul etsin inşallah ibadetlerimizi oruçlarımızı dualarımızı 😍
Esra_Omer_21 Betullkaratass bende tutuyorum canım 32 haftalık oldum bugün ama doktor her hafta görmek istiyorum seni dedi kontrol amaçlı
Nurkrkc17 beyhan3678 haşlanmış yumurta,kaşar,ceviz,mutlaka kefir içiyorum 1 bardak iftar sahur arası en az 2 litre su içiyorum 😁
Moonfaced Betullkaratass 19 hafta şuan bende tutuyorum hiç zorlanmıyorum doktorum full tutma haftada 1-2 gün ara verip vücudu suya doyur dedi o yüzden bugün ara verdim
Nurkrkc17 beyhan3678 amin tüm annelerimize inşallah 2. Gebelik olduğu için evde gün içinde sürekli hareket halindeyiz o yüzden suyu ihmal etmiyorum doktorum özellikle söyledi suyu içmeyeceksen hiç başlama oruca dedi o yüzden rabbim güç kuvvet versin hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza alalım 🥰
Meriadg Meraba aranıza yeni katıldım bende 8 haftaligim şimdilik tutuyorum inşallah bı sıkıntımız olmaz