mrssyncaa Kızlar merhaba yine ben.Çarşamba günü yani adetime 2 gün kala kan tahlili verdim başka bir sebepten hamile olduğumu öğrendim 63,8 beta değerimle.Doktorum rahim duvarın çok kalınlaşmış diyip sonra hamilelik tahlili istemişti.Pazartesi tekrar gel demişti bugün çok fazla gaz var karnımda arada sıkıştırıyo ve belim çok ağrıyo.Çarşambadan sonra 2 gün kahverengi akıntı veya leke gibi birşey geldi ve sonlandı 2 gün sürdü.Progeston verdi kullan daha rahat tutunsun bebeğin dedi.Bi problem olabilir mi sizce?
bulutunannesi33 mrssyncaa ılac kullanmıssan ınsalah bıse olmamısdr ama o gaz o krn skısması bel agrısı bır sure daha devam eder
Yalinn8 mrssyncaa kanama olmadi ama ben de 5-12 hafta arasi daha iyi tutunsun die progestan igne oldum
mrssyncaa bulutunannesi33 ilacı düşük riskim olduğundan değil çok yeni iyice tutunsun diye veriyorum dedi bende gaz felan olunca sonumuz hayırlı olsun inşallah😇
mrssyncaa Yalinn8 bende hapını kullanıyorum yani düşük riskim olmasın iyi tutunsun diye verdi suan 4 hafta 1 gün görünüyor ama doktor daha erken çok yeni seninki dedi bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah allah seninde bebeğinle kavuştuğun günleri sağlıkla göstersin😇
bulutunannesi33 mrssyncaa işte o ılac bebek ıyı tutsun dıye dusuk olmasn dıe verılıyor ben 16hafta kullandım
mrssyncaa bulutunannesi33 evet doktorum da öyle dedi ben içimi çok ferah tutuyorum neden bilmiyorum inşallah daha hayırlı haberler alcam😇
mrssyncaa bulutunannesi33 gaz beni mahfetti gerçekten başka hiçbir problemim yok az uyku çok yemek maksimum gaz ama çok şükür en kötüsü de olsa rabbime hamdolsun allahım olmayanlarada nasip etsin inşallah❤️
Yalinn8 Frtfts kendi kendime olur mu? Boyle ilaclar ke di kendimize karar verebilecegimiz ilaar diil zaten temin de edilemez. Tabi dr yazdi, haftada 1 vuruldum, 7 hafta boyunca
mrssyncaa Ednmzasr bana mide bulantın baş dönmen çok olursa ilacı içtikten sonra fitil olarak kullan dedi de çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
mrssyncaa Ednmzasr bende hiçbir etkisi görünmedi genelde her ilaçta görünmüyor ben kendimde onu farkettim😂
mrssyncaa Ednmzasr ohoo benimki seninkinin yarısı benimki o zaman yok sayılır gahahahah 4+2😂 şaka maka allah kucağımıza almayı nasip etsin