gulcingulcin Kızlar mide yanması olanlar var mı aramızda.Benim midemde çok yanma oluyor hiçbir şey yiyip içemiyorum.Bir şey yedikten sonra saatlerce mide yanması yaşıyorum.Aynı durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz çözüm olarak
_Daydreamer_89 gulcingulcin soğuk salatalık yiyorum genelde geçmiyorsa rennie hap ve gaviscon şurup içiyorum geçiyor
RM0 gulcingulcin soğuk salatalık bana çöl iyi geldi herkesin bünyesi farklı bence çünkü geçen gün salatalık yazmıştım burda bana iyi gelmedi diyenler oldu deneyerek öğreneceksiniz büyük ihtimalle bana iyi gelenler . Soğuk salatalık - kefir Sonrasında süt olur soğuk ayran olur soğuk tahin olur bunlar da iyi geldiğini duymuştum bir deneyin şifa olsun inşallah 38+1 im bazen gerçekten çok kötü oluyor hala
maviiiss gulcingulcin bende 2 gündür çok kötüyüm hele akşamları daha bi kötü geceleri Yeşil elma yedim rahatlattı biraz rahat uyudum en azından Soda falan geçirmedi Sabah kontrolüm var doktoruma sorucam
gulcingulcin Ceviz6550 Doktorunuz mu önerdi.Ben doktora gittiğimde bu durumu söylemeyi unuttum.Ama dediğinize göre ilaç da fayda etmiyor 😕
gulcingulcin _Daydreamer_89 Kaç haftalıksınız acaba.Benim henüz 9 haftalık.Salatalığı ben de yiyorum ama işe yaramıyor
gulcingulcin RM0 Çok teşekkür ederim.Evet salatalığı ben de deniyorum fayda etmiyor.Daha 9 haftalığız sonrasında da sürekli devam ediyor mu mide yanması.Sizin ne zaman başlamıştı
Ceviz6550 gulcingulcin gaviscon önerdi doktorum şuana kadar 6. Şişe bitirdim bana misin demiyor farklı surupta denedim olmadı yani anlık olarak evet fayda ediyor ama uzun vadede etmiyor yediklerimede dikkat ediyorum
_Daydreamer_89 gulcingulcin ben ikizlerimde doğuma kadar yaşadım her gün🙈 şimdide 23haftam bitti ara ara başladım yaşamaya
Boncukk123 gulcingulcin bir sürü çözüm sundular bana da canım hiç birisi iyi gelmedi çorba yiyorum ya sebze çorbası bir kaşık alıyorum tamam bogazıma kadar yanıyorum her yemek de içecek de aynı şey 30+6 olduk hamd olsun bu günümüze mide yanması bende çok erken haftalarda başladı 🥹
Lavinya_16 Ben henüz 5 haftalığım bende 1 haftadır var normal mi ? 😟 Bende Renne çiğneme tableti var onu kullanıyorum afedersiniz ama biraz geğirtiyo sonrasında aşırı rahatlatıyo midemi, doktorunuza danışarak almanızı tavsiye ediyorum.
Boncukk123 gulcingulcin evet canım son haftalar bebek büyüdüğü için mideye baskı artıyor bir de yemek borusu arasında gevşeme oluyormuş hava kaçıyormuş o da mide yanmasına sebep oluyormuş napalım sağlıkla kavuşalım bebişlere 🤲🏻🌸
Minee__ Ahhh yandı kavruldu yemek borulari bende gastrit reflü ülser hepsi var mübarek hamileliğimin ilk haftasından beri kavruldum hala çıkarıyorum yediklerimi hiç birsey fayda etmiyor. 33+2 . Rabbim şifalar versin insLlah
Yzgl Hamileliğimin başından beri yaşadım aynı sorunu şuan 20 haftalık sayılırız ben çareyi nexium diye bı hapta buldum benim yanmadan ziyade su dahi inmiyordu taş varmış gibi hissediyordum midemde doktorunuza sorun kesinlikle fayda sağlayacaktır ama sormadan almayın lütfen nexium hap sayesinde şuan rahatlıkla yemeğimi yiyorum Rabb’im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH