Bysima 14. haftadayim sık sık başım ağrıyor malum hava soğuk dışarı çıkamıyorum temiz hava almam gerekiyor afyondayim yazın bile havasi solunmuyor kirli bir havası var simdi kış ayında oksijensiz kalmış gibi hissediyorum😞😞😞
secilertu Bysima artan hormonlarınıza bağlı olarak da ağrıyor olabilir başınız. Tansiyonunuzu da takip ettirin bence bağlantılı demişti doktorum
Yalinn8 Bysima roll on seklinde headstick ler var eczaneden bulabilirsin, şakaklarina,alnins sür rahatlatiyor
Seyhan34 Bysima viks kullanabilirsin ağrıyan bölgeye masaj yaparak sür bide kaynar suya koy burnundan ağızdan çek rahatlatıyor
Englishteacher Nurse Harvey’s Head Stick var eczanelerde mentollu stick çok iyi geliyor baş ağrısına kesinlikle deneyin
Bsra59 Nane yağı okaliptus yağı veya lavanta yağı ile şakaklarınıza masaj yaparsınız sizi rahatlatır. Bir de aktarlarda satılan migren taşı diye geçen doğal mentollü bir taş var. Onu sürdüğünüz de 5 dakika içerisinde ağrıdan eser kalmıyor 🤗
Deletedmom667 Irmakdkm temiz hava alamadığını soylemiş tansıyon düşüklüğü sebebi oksijensiz kalma ayran dengeler ¿¿
Dzmnsvd Bysima ben 33 haftadayım canım ve çok şiddetli başım ağrımaya başladı Dışarısı soguk çıkamıyorum ama evde kalkıp birşeylerle uğraşınca hemen gecıyor hareket etmek lazım yani 👍
Sewo Bysima sicak su ile banyo yap sacini kurut. Sonra patates dilimle yuvarlak basinjn cevresine koy süper etkili 30 dakika da gecer
Irmakdkm Deletedmom667 her baş ağrısı tansiyon düşüklüğü olmuyor . havalandırılmadığı için havasız kalıyo oksijen alamıyor..
ebru_ornek23 Bysima buz dolabından buzlu bir şey al ve başının ağrıyan yerlerine 15 er saniye kompres yap geçer inşallah, bir de su içmeye çalış, baş ağrıları genelde susuzluktan oluyor
Bysima Sanırım uykusuzlukta tetikliyor az uyuyorum bu aralar tansiyon olabilir diye düşünmedim hafta kontrolüm var o zaman inşalalh bu sorunlarıma doktorum teşhis koyar hepinize tavsiyerinizden dolayi Teşekkürler :)😚😚😚