M-Urass_Mom Hilaldabaan Gaz kasılmaları sonuç olarak kasılma olduğu için doğum yaklaşmışsa şiddetine göre tetikleyebilir. Sıcak duş, gaz giderici bitki çayları, yatarken sıcak su torbası öneririm. Sakin ve stressiz olmanız gerekiyor. Stres doğum başlatır
Hilaldabaan M-Urass_Mom of o an strese giriyorum bir kere sancı dan sonra başıma gelenler travma etkisi yarattı şimdi de pinpirikleniyorum
aslhnkrts9 Hilaldabaan öyle zamanlarda korkma daha vakti var kafanı dağıt başka şeyle ben kendimi zaten doğum sancısıysa doğurmadan asla geçmeyecek boşa korkma diyorum kalkıp gezinip duruyorum geçiyo ya oh diyorum değilmiş kız biz korktuğumuz için herşey çabucak olucak sanıyoruz doktorum boşa korkuyorsun stres yapıp kendin kendine kötülük ediyorsun dio haklı da gittikçe ağrılar çok hissedilcek kasılmalar çok sık gelecek canın yanacak nefes alamaz hale geleceksin hepsi olacak her defasında gelemezsin korkuyla sakinleşmen lazım bebekte stres oluyor doğumdan sonra stresini hiç yönetemezsin dio adam haklı olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum
Hilaldabaan aslhnkrts9 doğru diyorsun kuzum da ya ne biliyim günü var evet de bende rahim ağzı kısalması var ya işte o korkutuyor beni erken doğum riski olduğu için acaba diyorum kendimi geçen ki gibi sancı mi ne yapacağımı da bilemiyorum o an ılık bı duşa gireyim dedim dün dedim sanciysa ya açılmam olursa suyla ya sancı artarsa dedim bebek zaten hiç durmuyor gece saat 2 toplanıyor kalıyor bir yere o toplandikca ağrı oluyor diyorum çok kasılıyor ya rahim ağzım kisaldiysa iyice bu kasılmalar yüzünden oturup aglayacaktim en son evet progestan kullanıyorum evde kendimi yormamaya çalışıyorum evden dışarı çıktığım da yok zaten hiç ama insan korkuyor daha 30+3 burda doğarsa küvez de yok yine ıspartaya sevk edilmem gerekecek vs oyyy oyyy
aslhnkrts9 Hilaldabaan işte stres tetikliyor aşko bende çok stresliydim baktım o kasılmalar geçmiyo ve özellikle geceleri geliyo uykudayken ıkınma hissiyle birlikte uyanıyorum her seferinde diyorum bu sefer doğacak galşba diye sonra dedim ne zaman dünyaya geleceğini rabbim yazdı ne kadar ömrü olduğunu da ben elimden geleni hatta fazlasını yapıyorum burdan sonrasını rabbim sana bırakıyorum sen bize yardım et diye dua ediyorum çünkü olacak olana ben napsam önüne geçemicem bu dediklerim dışında
Hilaldabaan aslhnkrts9 çok haklısın bebeğim rabbim onun doğacağı günü yazdı zaten takdiri ilahi her şey Allah’tan dua edeceğiz bol bol bende sakın kalmayı öğreneceğim inşallah seninde risk var mıydı kuzum öyle hatiliyorum sanki
tughanmomms Hilaldabaan merhaba 26.haftalarda da kasılmalarınız oluyor muydu? benim de rahim ağzım 32 mmdi en son ama kasılmalarım 2 haftadır falan var taş gibi oluyor elimi sürünce çok acıyor karnım