Hatice--- Sebla55 19 Mart yatışım yapılacak 20 Mart amaliyat ve deli gibi düşünceliyim nasıl olacak diye ikinci birde 🥲 Ailemden uzak başka şehirde sadece görümce gelebilecek inşallah hersey yolunda ilerler sağlıkla gelsinler
B_yavuz Sebla55 18 Mart benimde genel mi spinal mi bilmiyorum ilk gebelik ve öksürük aşırı derece var ne yapicam bilmiyorum 🥺🥺
Ebegizem22 Bende 21 Mart düşünüyorum 38+4 oluyorum 2. Olucak ilkim normaldi ama bu ters duruyor dönmedi
Denizbllt Hatice--- amin amin inşallah sonrasında buluşalım burda inşallah güzel haberlerle gelelim 💙
Sebla55 hepimiz heyecanliyizz anlasilan 🤭 benimde ikinci ama.bunda daha heyecanliyim ilkinde cunku acil girmistim bise anlamamistm.simdi gunler yaklaştıkca stres oluyo🙇🏼
Dillloooo Sebla55 ayy bana gün verildi Salı günü için. Normal doğum istiyordum çok. Ama nasip olmadı sanırım. Bebeğim önde giderken gelişimi durmuş 2 hafta geride kalmış. Doktor da nolur bölmez alalım dedi. O kadar karışık duygular içindeyim ki anlatamam.
Dmrcn Benimde 18 martta 40+0la giricem normal istedim ama plasenta kireçlenmesi başlamıs riske gerek yok dedim 😊