Macideu 19 haftalık gebeyim 🤰🏻 Doktorum sadece Demir ilacı verdi 3 gündür inanılmaz bacak kramplarım var O kadar çok can acıtıyor ki geceleri uykumdan uyanıyorum sizlerin başına geldi mi ? Bi kaç kişiden magnezyum ve kalsiyum vitamini almam gerektiğini duydum Sizce ne yapmalıyım 😟
Nurselin Macideu bn de 32+1 günlük gece uykumdan uyandırıyor ama bnm sürekli değil ara sıra doktorunuza söyleyin bu durumu
fitmom Macideu benim de öyleydi magnezyum kullanmaya başladığım günden beri son bulmuştu ki birkaç gecedir az da olsa tekrar olmaya başladı 31 haftalık olmak üzereyim ama kesinlikle magnezyum tüm ağrı ve kıramplara çok iyi gelmişti 👍🏻
Pekgokcen Macideu magnezyum kullanmalisin canim... bn kullandigim halde kasilmalarim cok fazla 22 hftaligim
Hmyr_ygt Macideu eğer tansiyon düşüklüğün varsa doktor vermez çünkü tansiyonu daha çok düşürüyor ama normalse o zaman verebilir
Erdem4515 Bende 31+4 üm 1 haftadır uyuyamıyorum artık kramplardan aglicam artık o derece magnezyumda kullanıyorum kalsiyumda başka bir çözümü olan varsa yardımcı olsun lütfen🙏🏻
Deryakaya1802 Macideu doktorunuza gidin şikayetinizi söyleyin size magnezyum verecektir ☺️ Çok faydası oluyor gerçekten.