Merhaba canim hamislerimmm 🌸
Sizler gibi bende burda son 99 son bilmem kac diye diye gün sayiyordum hele bide ilki gibi ikinci hamileligiminde son zamanlari sicaklara denk gelince iyice sabrim tasmisti tansiyon düsüklügü insülin sicaklar falan filan derken her gün dus yürüyüs yapabildigim hareketler falan herseyi yaptim yedigim ananasin ve hurmalarin haddi hesabi kalmamisti 🤣 ilk oglum 37+1 dogdu buda öyle olur dedik (ne alakaysa 🤣) 37+2 oldum canim kocam tutturdu hadi hastaneye gidelim neden dogmadi biseymi oldu diye diye basimin etini yedi 🤣 39+0 oldum annemle oturdum sarma sardim hatta anneme: anne bu sarmalari kesin sen bana hastaneye getircen bana sariyoruz bence bunlari dedim normalde buzluga koyacaktik gelen giden olur diye..
O aksam erken yattim ayri bi yorgunluk vardi yattigim gibide uyumusum zaten gecede 3:28de tuvalete kalktim akintim vardi ama bu sefer kanliydi hemen esimi uyandirdim kalktik apar topar hastaneye gittik ben pijamayla terlikle ciktim resmen 🤣 evdede annemle büyük oglum vardi o saattede uyandirmadik tabii.
Hastaneye gittik 2 santim acilmam vardi sancimda bi gelip gidiyordu düzensizdi..
Doktor 2 saat yürü gel dedi o saate ciktik disariya yaz olmasina ragmen gece cok soguktu hastaneden eve geri yürüyerek geldik eve gittim üstümü degistirdim evdekiler hala uyuyor 😅geri hastaneye yürüdük 2 saat etmisti zaten ama geri dönüste ben yolda sürüne sürüne gidiyorum resmen adim atacak halim kalmamisti.. hastaneye geldik orda tuvalet girdim son squat cirpinislarimi yaptim bi yandan ikiniyorum gelsin diye 🤣 merdivenleri kac kere inip ciktim bilmiyorum bi yandan bildigim bütün dualari okuyorum falan. Odaya girdik yine bakti kadin 3 santim acilmam var yanii onca seye ragmen tek 1 santim ilerlemis acilma🤦🏻♀️
Dogumhaneye aldilar beni anneme foto attim hastane gömlegimle uyaninca görür diye 🤣ben sanci cekerken annem mesaj yaziyor: nerdesin kiz sen diye 😂 bi dogurup gelicem anne dedim 🤣 neyse sancim var acilmam yok bana Serum taktilar sekerli bisey tansiyonumdan dolayi..
Sancim okadar siddetli ki doktor bana hareketleri gösteriyor söyle böyle yap diye ama gelde yap yani söylemesi kolay benim sancidan bacaklarim titriyor alttan muayene ederkende suyumu patlatti… asistan geldi dedim ben suya girmek istiyorum diye doktora sorayim dedi cikti gelmek bilmiyor en son geldi Serum bitsin öyle dedi seruma bakiyorum o bitesiye ben biticem zaten cirpiniyorum resmen. Sonra yine geldi bari epidural alayim dedim dayanamiyorum falan cevap vermeden acele acele gitti bu🙄
Esime diyorum beni kessinler bicsinler ne yapiyorlarsa yapsinlar artik yapamiyorum doguramicam galiba diye agliyorum ilk defa kocam bana aciyan gözlerle bakmisti o bakisi asla unutmam.. öyle böyle derken iceriye 5-6 kisi birden geldi eldivenler takildi hadi basliyoruz demesinler mii allah ben ucuyorum sevincten kurtulcam diye hemen yattim pozisyonumu aldim 🤣 doktorun dedigini uyguluyorum nefes al ver ikin cart curt.. ikiniyorum ikiniyorum hissediyorum kafasini ama cikmiyor doktora soruyorum bisey görmüYormusun söylesene cikiyormu cikmiyormu diye bide suyumuda patlatmisti kuru kuru dogum yapiyorum resmen..
Geliyor geliyor dedi tek bende bir iki derken zar zor cikti bebegimm hemen kordonuyla birlikte kucagima verirken oglusum üzerime cisini yaptii😅
Kucagima aldim direk aglamaya basladim zaten ben duygusal anlar yasarken oglusumda parmagini emme derdindeydi cok acikmis yavrum saniyesinde belli etti bogazina düskünlügünü🤣cok güzel bir duyguydu dogumum zordu hic bitmicek gibiydi ama kucagima aldiktan sonra hepsi gecmisti tarifsiz bir rahatlama bir resetlenme vardi 😇
Oglum koynumdayken direk dikisimide yaptilar hic ayirmadilar🥹 biraz uzun ve karisik yazmis olabilirim bi yandan oglum kucagimda yaziyorum cünkü 🥰
Allah isteyen bekleyen herkese bu ani bu duyguyu nasip etsin insallah canlarim🙏🏻❤️
Oglum 03.08.2023′te dogdu.
Su an kollarimda uyurken burayada böyle bir animi paylasmak istedim ❤️