Mineveikiz Eşim ve benim isimlerimizin baş harflerı M bu yüzden harfi ile farklı isimler kız erkek fark etmıyor ikizlerim için birbirine benzer isim düşünüyorum 🥰
Mervepera Mineveikiz ah bizimde öyle eşimin mert benim merve kızımız miray su 2 ye hamileyim suan oda kız melis dedik 🤭
Yagmurakyurek Miraç Miray Meral Mehmet Muhammed Mustafa Mahir Manolya Medine Mehtap Melahat Melda Melike Melih Meltem Menekşe Mercan Meryem Mine Müge Müjgan Malik Mahsun Maşuk Melikşah Melikhan Meriç Mertcan Mervan Metehan Mete Mizgin
Mineveikiz Mervepera ya çok güzel başka harflerle de çok güzel isimler var ama olmuşken M harfi olsun istiyorum ve örnek bi kolye taktığımda M harfi hepsıni kapsasın istiyorum🥹
BirAskMasali1323 Mineveikiz Mira - Miraç Masal - ? Mercan - Mertcan Maysa - ? Mina - Mirza Melis - Melih ( “?” uyumlu M harfiyle başlsyan erkek ismi bulamadım☺️)fikir olsun
Mer3459 Mineveikiz Merve demiştim kendi adım😅😅benimde Tamm Murat olmasın ama Merve olsun😅merveleer iyi olarrrr😅🩷🩷🩷
Patito__ Mineveikiz Benim ikizlerim olsa mert ve melis koyardım:) tam sizin aradiginiz harfe uygun :))))