Sedaakaplan 28 haftalık oldum ve hala belirli doktorum yok farklı doktorlara hep gitmek zorunda kaldım medicine hospital tavsiye etti bir arkadasim Fatma Türkan ayan adında doktor nasıl ve ve doğum ücretini bilen varmıdır yardımcı olur mu
Metar Sedaakaplan Fatma hanımı bilmiyorum ama Ocak ayında muhasebeye gidip sormuştum normal doğuma 16bin zorunlu sezeryana 24bin demişlerdi
Momunddad Sedaakaplan evet bende çok duydum çok tavsiye edildi ama hala gidemedim sürekli farklı doktora gidiyorum doğumu orda düşünüyorum ama doktor ve hastane hakkında net bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur
Momunddad Sedaakaplan evet bende çok duydum çok tavsiye edildi ama hala gidemedim sürekli farklı doktora gidiyorum doğumu orda düşünüyorum ama doktor ve hastane hakkında net bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur
Cagla96 Ben Fatma hanımdan çok memnunum hep ona gidiyorum tavsiye ederim. Doğum ücreti hakkında bilgim yok
Cagla96 Momunddad ben zorunlu sezeryan oldum. Ama doktorun çok hastası var gerçekten normal doğum içinde aynı şekilde. En kalabalık onun kapısının önü oluyo. Ameliyatıma kendisi girdi