Kizlar 21 haflalik olduk ama hareket hissetmiyorum normalmi cok nadir yani ilk oglumda daha cok hissediyodum hissetmemem normal mi
Bebek hareketsizliği
susam_23 bende Aynı şekildeyüm hiç bir hareket yok ilk gebeliğim
Gec hissedebiljrsinjz bu cok normal her bebegin yeri aynj değil. Hem buyudukce daha da kuvvetlenecwk nerak etmeyin
susam_23 bende 18 haftalığım ikinci gebeliğim sizin gibi. Bende çok fazla hissetmiyorum ama bence kendimizi dinleyemediğimizden :) yani bi tane çocuk var zaten sürekli onunla uğraş peşindeyiz koşuşturuyz yanş ben öyleyim:) ilk gebeliktedeki gibi saatlerce yatamıyorum sürrkli hareket halşndryim bu yüzden sık sık hissetmediğimi düşünüyorum ben :)
zelis63 merhaba ilk bebeğimin hareketleri azdı demişsiniz bizde şu an 35 haftalık olduk benim bebeğimin de en başından beri sakin bir bebek bu da beni tedirgin ediyor açıkçası herkes çok hareketli falan diyince sizin yazınızı görünce yazmak istedim sakin bebekler de varmış demek ki.
Sizin ki nasıldı yani hep mi sakindi?
Benimde 2. Gebeliğim 19haftadayiz ilk kızımı 17de hissetmiştim bunda hala bişey yok
İlk gebeligim canim bende 24 haftalik oldum tamam haraket ediyor ama okadar az ki bu saatlerde gece uzaninca arada vuruyor okadar onun harici gunduzde cok nadir yani hic yok gibi bazen hic haraket etmiyor bile burda okuyorum yorumlar 20 haftalikken yok disardan bile vurdugu belli oluyor fln yazmislar okadar haraketliki canim aciyor yazanlar bile var ama durum bende oyle deil 😂😝
Melek-10 ay bende hep biseymi var acaba die dusunuyordum valla detayliya girdim cok saglikliyiz allaha şükür bi sorun yok hani gorunurde 24 hafta olmamiza rağmen okadar azki haraketi hic yok gibi
Kullanici61 baştan beri hep sakin gidiyoruz biz de her şeyim hamd olsun normal ve yolunda çıkıyor oy sağlıkla bi kucağıma alaydım 🤲🏻🥹
24 e kdar normal demıstı doktorum acele etme demıstı kuzucum