Teonam Kızlar 13 haftalık hamileyim burnum tıkanıyor ve uykularım sıkıntı olmaya başladı sizde böyle bir durum var mı
Deletedmom667 Teonam allerjik hastaysan eğer gebelikte artıyor. Burun etlerin büyüdüğü için. Bu yuzden cogu allerjık hastalar gebelıkten önce konka rf yaptırır gebeliğin rahat geçmesi için
Bysima Teonam Bende bir aydır bu burun tıkanıklığı başladı özellikle sabahları ve bir üstüne 1 haftadır başım ağrıyor 😖
Ezgia Teonam burnumda içte eğrilik var bu yüzden tıkalı ve nefes almakta zorlanıyorum. Bazı geceler kanıyor temizlemek isterken 😭 ama tek çözümü burun bandı takmakla buldum daha rahat nefes aldığım için uykum bölünmüyor.
Dyg34 Teonam grip falan geçirdiysen suan bende öyleyim geniz akıntısı yanında çabası bi çaresi yok bol bol deniztuzu satılıyor eczanede dogal onu al çek burnuna birde nane yagı varsa azcık burnunun ucuna sürebilirsin
NurDemir Canım en iyi çözüm buhar makinesi kullanmak.Bende de vardı çok çok iyi geldi.Gece çalıştırıyoruz sabaha kadar çok rahatız eşim de ben de.
gulsenkuseri Bende de aynı durum var. Sabah akşam hep tıkalı burnum. Özellikle gece uyurken çok sıkıntı oluyo. Bi çözümü var mı bende bilmiyorum
Cananay Benim burun etlerim büyümüş ve malesef uyumak haram oldu artık. Acaba buhar Makinesi bu durumda işe yarar mı? Ona göre alayım ben de
NurDemir @Cananay doktorunuza danışın ama işe yarar diye düşünüyorum.benim burun etlerim büyüdü mü bilmiyorum ama burun tıkanıklığı hamilelikte oldu.belki benim de büyüdüğü için tıkanıyordur.bende işe yaradı yani