Eveeett acaba bende bir gün buraya doğum hikayemi yazabilecek miyim diye düşünürken şimdi hamdolsun yazıyorum bebişim yanımda uyuyor Allahım bu duyguyu herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 Benim hamilelik sürecim hamdolsun güzel geçti kasılmalarım 25. Haftamda başladı diye çoğu doktor korkutsa da bebeğimi 38. Haftada sağlıkla kucağıma aldım. Ama acil sezaryenle. 37+6 da 2 gündür farkettiğim idrarda köpürme olayını takip ediyordum sonrasında doktorumla iletişime geçtim bir idrar tahlili ver bakalım dedi. İdrar tahlilimde ne yazık ki eser miktarda protein kaçaklığı başlamış. Meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tansiyonumu ölçtüler 16lara kadar yükseldi ve doktorum hemen çağırdı. Gözlerimde kararmalarda meydana gelince doktorum beyin kanaması riskin var seni en acilinden sezaryene almak zorundayım riske atamam dedi. Oysaki hep normal doğum istemiştim ve ertesi gün çatı muayenem vardı nasip değilmiş. Kul plan yapar kader gülermiş☺️ Bizim için en sağlıklısı böyleydi ve bir saat içinde spinal sezaryene alındım bebeğim 5. Dakikada dünyaya geldi hamdolsun ve ağlamaya başladı ağlayınca dünyalar benim oldu sanki😍 başı biraz sıkıntılı geçsede sonu güzeldi♥️ Sezaryen benim için zorlu bir süreç ama geçecek yakın zamanda inanıyorum. Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Sorularınız varsa yanıtlayabilirim🍀