Babby Kızlar bu uyku hali ne zaman bitiyor? Sürekli uyuyorum saat 7.30 da uyuyorum 12 gibi kalkıp biraz bişeyler yiyip tekrar uyuyorum kafam kalkmıyor 🥹 kpss hazırlanıyorum ve aynı zamanda çalışıyorum böyle olmuyor 🥺
Haticeburak06 Babby ilk aylarda vardı geçti şmdi son aylardayım yine sürekli uyuyasın var Hadi ben uyumaya görüşürüz 😂🙌🏻
susaMom_ Babby 16. Haftaya kadar sürdü bende çok uykum oluyordu şuanda oluyor oncekine göre daha dayaniksizim uyku konusunda ama 16.haftaya kadar günde 10 12 saat kadar uyuyordum
gulce_56 Gebeliğin ilk döneminde çok normal bence bende aynı şekilde yaşıyordum evde iki dolaniyim yataktan kalkamıyorum fakat şuan 8 haftaligim o uyku hali azaldı bende
Meryem410 Haticeburak06 ay son ayimdayim sürekli uykum geliyor anlamadım gitti gunde 3 kere uyuyorum resmen
Babby 5+6 olduk ben daha öğrenmeden çok uyumaya baslamıştım ilk şüphem buydu ama son 2 3 gündür abarttım iyice 🤣
Aerithma Babby çok normal ilk trimesterda. 🙂 ben 25.haftadayım bazen gün içinde benimde hala uykum geliyor.
boraninannesi_ Ben de az önce uyandım 9 gibi uyumusum😁 12+6 oldu bugün ve her gün erkenden ve gün icinde uykum cok geliyor uyuyamasam da, gerçi ben sabah 6 da kalkıp ise gidiyorum ve bebekten önce de 10 gibi uykum gelirdi hep aksam😃
Babby Bende bebekten önce uykuyu çok severdim ama hem kpss çalıştığım için hemde çalıştığım için uykuya pek vaktim olmuyordu 7 saat falan uyuyordum şimdi 13 14 🙈