Neslicelik 2 aylık oldum hiç bu belirtiler yok ins sonrada olmaz böyle olan varmı arkadaşlar sadece halsizlik ve kasılma oluyor
BayanYaman Neslicelik nazar edicen kız kendine normal hayatta hiç bulantı yaşamayan ben 16. Haftama kadar bulantışar yüzünden hayata küsmüştüm resmen hayatımın en kötü zamanlarıydı diyebilirim dilini ısır keyfini çıkar 😊
Inchkn3510 Neslicelik 17. Haftamdayim benimde hic olmadi diyebilirim 1 2 kerenin disinda 🙂 onunda nazar boncugu olarak kabul ediyorum banada herkez artik olmaz diyor insallah olmaz 🙂 benim aşerme bas donmesi ws de olmamisti adetim gecmese ultrasonda bebegimi gormesem halâ daha hamile olduguma inanmicak durumdayim 🙂
Candemirmom Neslicelik şuan 20+5 im bir kere bile bulantı kusma yaşamadım (maşallah diyin) 😂😂 Ama bu aralar midemde çok az yanma var sakız çiğniyorum yada soda çok iyi geliyor ilaç kullanma taraftarı değilim çünki
Neslicelik BayanYaman evet mutluyum inşallah böyledevam eder 😊😊🙏🙏 bazıları diyorda şimdiye kadar olmadıysa daha olmaz merk etim
FeyzaaDirikBaysal BayanYaman ya benim 14+6 bulantım yok azaldı ama sabah kahvaltıdan sonra kesin çıkarıyorum oda geçer mi sizce hala iştahım yok yani Can'ım bişiler istesin istiyorum 😊
islozby Bende de hiç yoktu, kusma, bulantı, tiksinme.. Hatta herşeyden fazla fazla yiyordum herkes çok şaşırıyordu böyle hamilelik olur mu diye😂 Şimdi 4 Aylığız hala Yok, ama bu gidişle 40 kg almasam bari 🙈
gizemmm Neslicelik bende böyle bi hamilelik geçiriyorum 🙂 nazar etmeyin kendinize aman 🙂 sadece yemek kokuları ağır geliyor bana ama toplasanız sadece 2-3 kere bulantı kusma yaşadım oluyor bazı hamilelikler böyle geçiyor
Aysenurtsr Ne kadar sanslisiniz hanimlar masallah. Ben 9. Haftamdayim ve mutfaga giremiyorum, kokulardan cok tiksiniyorum felan amaan insallah yakinda gecer 😫
BayanYaman FeyzaaDirikBaysal geçer canım hiç merak etme benimde 12. Haftadan sonra azaldı ama tamamen geçmesi 16. Haftayı buldu şimdi ise 30. Haftadayım durduramıyorum kendimi sürekli yiyorum az daha sabret 😊
hlyagl Bende hic bulantı falan yasamadim ama hep eksi yemek istiyordum 19+6 bu haftalarda migde yanması ekşimesi oluyor hafifde karın ağrısı cinsiyeti erkek 13. Haftadan bu yana erkek
Neslicelik Oziss ilk hafta braz şok durumunu atlattık daha yeni alışıyoruz birde belirgin şekilde görsek çok güzel farklı bir duygu
hlyagl İlk haftalar birşey anlamadim 7. Haftada kalp atışını duydum ondan sonra elimi karnima koydugumda damar gibi birşey atıyor ilk öyle hissettim 15-16 haftada biraz daha belirgin simdi tekmelerini hissediyorum ama daha belirgin görmedim 😊 cok meraklı ve heyecanlı bir süreç inşallah sende sağlıklı mutlu bir gebelik hafta gecirirsin
Cisemk Neslicelik 15 haftalığım hiç mide bulantısı tiksinme vs yaşamadım. Ama reflümden ötürü dün ilk defa istifra ettim😑