EbruSezen Merhaba anneler ve anne adayları ben dünde bi yazışma başlattım ama içim rahat etmiyor biriniz bana 13 haftalık iken olan ikili test sonucunu atabilir mi kendi sonucum ile karşılaştırmak istiyorum
Temmuzmucizesi26 EbruSezen buna göre yorum yapılamaz bir grafik var sadece doktorunuz görüyor ordan yorum yapılır yüzdelik verilir
Temmuzmucizesi26 EbruSezen sonuç grafiğiniz zaten çıkmış demek burda gözüktüğüne göre. Doktora gittiğinizde direk söyler zaten size
susaMom_ EbruSezen Yapılamıyor pek aynı sonuclara sahip kişiler varsa yardımcı olsun ama nazal kemiği ense kalınlığı aynı olmuyor her bebekte farklı oluyor bir sıkıntı çıkmaz zaten bu testler ihtimalinde ihtimali üzerinde konuşuyor yani
Aysegullcamm EbruSezen bence ilk denilen e güven kafanı yorma içini ferah tut bebeğine de o stresi yükleme derim . Kötüyü çekme iyiye yor . Ben öyle yaptım
tatlibebegim_ EbruSezen benim ki 7 günde çıkmıştı hastaneye gidip almıştım çıktı şeklinde sonra doktora gösterdim
EbruSezen tatlibebegim_ ben testi devlet hastanesinde yaptırdım ama ne zaman çıkar tam bilgi verilmedi ama esas doktorum özel hastane de özel hastane ücreti çok yüksek olduğu için devlete yaptırdım pazartesi sabah arasam bilgi verirler mi acaba
susaMom_ EbruSezen Testler tarama amacıyla yapılıyor balım bunda ufak bı sıkıntı görseler 3lu test yapar ya da ücretli bazı testler var onları yapar ama yaparken de aklında hep bulunsun streslenme bostan yere olumsuz sonuçlar alıp sağlıklı bebek doğuran çok anne var
EbruSezen tatlibebegim_ o süre bana şimdi ölüm gibi geliyor sağolun bilgilendirdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun
EbruSezen Aysegullcamm çok teşekkür ederim hepinize bu gece rahat uyku uyuyabileceğim yorumlarınız benim için çok değerliydi sağolun