Herkese tekrar merhaba.. Bugün birden gelen pembemsi akıntıyla kafamda soru işaretleri canlandı.. Bişey yoktur yerleşme kanamasıdır diye düşünüp tuvaletten kalktığımda peçeteye baya kırmızı taze kan geldi.. O an dünya başıma yıkıldı işte.. Hastanede çalıştığım için hemen doktoruma gittim, vajinal ultrason ile muayene yaptı.. Kese yerinde, hiç kayma olmamış dedi.. Hatta ben ekrandan kalp atışını bile ufak ufak görebiliyorum dedi.. Fakat rahim içinde herhangi bir yerde kanama gözükmüyor dedi.. Proluton iğne ol hemen dedi, progestan fitil olarak yazdı.. Pazartesi gününe kadar geçmezse 1 hafta rapor yazacağım evde dinlen dedi.. Resmen ped taktım kanamam olur diye, az önce lavaboya girdiğimde yine pedimde az bir kanama gördüm, sildiğimde de açık pembe akıntı gibi geldi.. Ben çok korktum, daha da çok küçüğüz 5-6 haftalığız.. Sizce durum nedir? Doktor benim üzülmemem için mi bana böyle davranıyor sizce? Düşünmeden duramıyorum, internette başka yazıyor insanlar başka konuşuyor.. Çok korkuyorum 😥