cbskrt Hayaldie daha çok erken hissetmeniz için 18.haftadan sonra hissedilir genelde 22.haftaya kadar da hissetmemek normal ben 20.haftada hissettim
SrpYlmz Hayaldie Bende 16+3 üm bende hissetmedim bazen karıncalanıyormuş gibi hissiyat oluyor ama o mu bilmem bende merakla bekliyorum
Merveegoksu Ozlemmmmm bende ilk gebeligimde 20.haftada bu gebeligimde 16 haftada hissetmeye başladım 🤲
Suhiss Ozlemmmmm ben 22de hissettim cok gecti gobegim cikmisti ama hala hissetmiyodum cok sinir bozucu 😅 plasenta on duvarda oldugu hareketleri emiyormus onun icinmis benim gibi olan varsa diye yazıyorum
Melek-10 Suhiss peki sonradan nasıl oldu hareketleri hep sakin mii gidiyor merak ettim benim bebişim en başından beri hep sakin bi bebekte :)
Suheda19 Merhaba anneler bir hafta önce ilk bthcg 90.22 bir haftanın sonunda 1945.56 çıktı sizce gidişat nasıl yardımcı olur musunuz ?❤️
Ssdssd Ozlemmmmm cinsiyetini öğrendiniz mi bende 12+3 üm hafif batma hissediyorum arada bugün 2 li tarama vardi ultrason da erkeğe benzetti
Zeynomsu Ozlemmmmm ilk gebelik 13. Haftada böyle pıt geldi. 16 da bi pat geldi. Şu an 34 genelde güm pat şeklinde ilerliyor 😃