Sevde345 Kızlar diş agrisi gebelik belirtisimi boyle birsey yasayan varmi aranizda benim geçen ki hamileligimde de agrimisti sizde de varmi boyle bi durum
neanladinyurdagull Sevde345 sanırım duyduğum en saçma belirti şüphesidir.Büyük ihtimal hatta kesinlikle önceki gebeliğinizde tesadüfen ağırmıştır dişiniz
Temmuzsbl Sevde345 ben hamileliğimi dişimin ağrıması ve şişmesiyle dişçiye gidince öğrendim. Adetime vardi benimde. Bazen belirti olabilir saçma değil düşünceniz. Çünkü benim normalde dis problemim yoktu bianda çıktı ve öğrendim ki hamileyim.
Sevde345 neanladinyurdagull hormonlardan dolayi artan kan akısından dolayi dis etleri daha duyarli olur diye araştirip okumustum😊
Derennn700 Sevde345 canım evet hormonlarla bağlantılı olabilir üzmek istemem ama geçen ay bende de diş ağrısı oldu ama regl öncesiydi bende regl bağladım aşırı hormonlar değişiyor regl döneminde ki ama inşallah gebesindir
Sevde345 Temmuzsbl hahaha dis eti agrimasinada belirti olarak saçma bulanlarda var herkes burda illaha sancılı bel ve kasık agrisi olmasi gerekiyo zannediyo🤦🏻♀️ bende diger gebeligimi oyle ogrendim tesekkurler🙏