Findikannesi Kızlar bir türlü bebek arabasi alamadık o kadar kararsız kaldım ki ben 2 çeşit puset ve büyük oturma koktuğu şeklinde istiyorum arabaya takmak için puseti uygun olsun istiyorum ay bana yardımcı olun lütfen 😙
Mayasey Findikannesi neler istediğinize dair biraz daha ipucu verin bence. En önemlisi de fiyat aralığınız.
Omerhatice Findikannesi e bebek baby plus aldem ben hem cok memnunum hemde 800 lira uygun bence bi bak tavsiye ederim canm
Ndtrkd Findikannesi canım bende beneto dan almayı dusunuyorum alanlar memnun oldugunu soyluyo o da pusetlı yanı senın dedıgın gbı bı bak ıstersen
Yeniannepinar Baby care marka travel sistem aldım 1000 tl ye .tek çocuk için düşünmüyorum ve yürüyüş yapmayı çok sevsen biriyim diyorsanız kaliteli alın derim 🤗
bulutunannesi33 Findikannesi ıkı cocuk buyuttum bu ucuncu bebısım hc bebek arabası almadm 😂 cok ıtıcı gelıyor bna ve de cok pahalı sızın ıcın demıyorum yanls anlamyın 3000-4000e bebek arabasımı olur ucakmı alıyoz😂
Findikannesi bulutunannesi33 öyle valla çok pahalilar ama çok yürüyorum onun için bana bebek arabasi şart bütün aile büyükleri mesafeli yerlerde bana lazım bir de hevesim de var açıkçası 😊
Ebrutusem Bende hep pahalı modellere bakıyodum kararsız kala kala doğuma 20 gün kaldı bugün gittim hiç aklımda olmayan baby care aldım 1000 tlye gerçekten dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok görünüşüyle sürüş rahatlığıyla ve bu fiyata çok iyi bir araba
iremby Findikannesi casual vista trona, youtube ta tanitim videosu var izleyebilirsin. Hem baston hem travel. Uzun sureli kullanim icin uygun. Alanlar memnun ve casual iyi bir marka.
Ebrutusem Findikannesi ben antalyada yaşıyorum sıradan bi bebek mağazasından aldım fakat heryerde aynı fiyatı
Azizeakn Bugaboo bee önerebilirim.kullanılışı çok rahat akıyo yolda resmen hafif ittirmen yeterli oluyor ayrıca oto koltuğu olarakta kullanabiliyorsunuz 2 parça şeklinde satılıyor maxicosi oto koltugu cocuk büyüdügündede değistiriyorsınuz kendi büyük oturagını takıyorsunuz.Piyasasaki modellere göre pahalı ama rahat kullanımı var.