Kdrozdmr3455 Merhalar 28 haftalık gebeyim kalpte tekleme gibi carpintilarim oluyor EKG cektiriuorm bişey yok diyorlar kanlarım temiz çıkıyor acaba sizdede öyle oluyor mu
miavega Kdrozdmr3455 merhaba benim de böyle bir sıkıntım var aslında. Hamilelikten önce de vardı ama nadirdi, hamilelikte biraz arttı. Böyle kalbim pır pır ediyor gibi, sanki bir an durup bir an iki kere üst üste atıyor gibi. O esnasa nefesim de kesiliyor. Benim uzun yıllardır olduğu için pek önemsemedim, ailede babamda da ritim bozukluğu vardı. Çok fazla yediğimde midem sıkıştırdığında hissediyorum daha çok
Kucur Kdrozdmr3455 38 haftalık hamileyim başından beri bendede bu problem var artık nefes alamaz hale geliryorum ama ekg çektiklerinde banada bir şey yok diyolar
tgbmerve Kdrozdmr3455 tüm kan sayımı, ferritinnve demir baktirdiniz mi , ben tasikardiye giriyorum ara ara , çarpıntı okadar salliyorki vücudumu , deprem oluyor sanıyorum , çifter içiyorum kan ilacını ama nafile 24+3 uz bizde
Kdrozdmr3455 Kucur Aslında çok yorucu bişey bu geldiği zaman sakinlesince halsizlesiyorum bazen uyurken bile oluyor
miavega Kdrozdmr3455 24 saatlik takip eden bir şey takıyorlar diye biliyorum. Onu sorabilirsiniz belki doktorunuza
neseald Kdrozdmr3455 benim de hamilelikten önce oluyordu bazen yillar once kalpte üfürüm var demislerdi, ama pek sorun yasamadim spor da yapıyordum hatta, hamilelikle beraber kalbin yükü arttığı icin sanırım 30 lu haftalarda artmıştı internette de hamilelikte çarpıntınin olabilecegi yazıyor yaşayanlar çokmuş, ama sizi cok rahatsız ediyorsa tabi dikkat edin