Newmom Arkadaşlar hamilelikte gögsünüz çok büyüdü mü? 37 haftalık hamileyim ama gögsüm çok büyümedi bu beni süt konusunda endişelendiriyor. Sizlerin nasıldı?
FatmaAzra_ Newmom ben 31 haftaligim goguslerim 85 ti simdi sanirim 105 😂 masallahi var bi de 1 aydir süt geliyor
Alyaveannesi Newmom ben 85 takardim 90 oldu canim tabi buyume oldu ama onla bi alakasi varmidir sut olup olmamasinin bilmiyorum
Mls Newmom benimde aynı şekilde 35+5 haftalik olduk hiç büyümedi gögüslerim dua ediyorum inşallah sütüm gelir diye 🙄
Pamukprens Newmom sankiağırlaşmış ama aşağı düşüyo gibi benimde artık sarktımmı şimdiden diyorum dolunca aşağı inşyormuş küçülmüş gibi görüyormulsun oda olabilir canım
Sevdaninmucizesi Newmom 8 haftalık olmama rağmen göğsüm büyüdü ağırlaştı bende merakla bekliyorum doğunca kaç beden olacak 😂😂
Sseymaugurr Newmom benim aşırı büyüdü ki zaten iri gögusluydum ancak okudugum bilgilerde gögus büyüklüğünün sütle alakası olmadıgını söylüyor o yuzden bunun ıcın endişe edip sakın ola kendıni kasma süt üretimin süt bezleriyle alakası var içini ferah tut 🙏
Fbd Newmom ben de büyümedi doktoruma sordum onunla alakası Yok süt Doğumdan sonra gelen birşey kafana takma dedi ama bakalım ne bekliyor bizi hala takıyorum kafama
Evremanne ben 33. Haftadayım hamileliğin başında şişti ve sertti şuan yumuşadı ve sündü bildiğiniz 😔 Hiç süt sızıntısı da olmadı acaba sütüm olmayacak mı diye düşünüyorum kara kara
Fikriyelker Benim bir beden büyüdü ama sütün büyüklükle ilgisi yok küçüçük memeli arkadaşlarımdan süt fışkırıyo resmen
Kardii Benim hiç büyümedi bekarkende 75 bedendi şimdi de 75 beden ve 28+3 günlük hamileyim bende çok korkuyorum süt konusundan dolayı
bulutunannesi33 canım koca goguslu olmak ck sut gelcek anlamına gelmez okdr ck tanıdıgım var bı lokmacık gogsu olup yıllarca emzıren
Ygmrkspgl Arkadaşlar goguslerin büyüklüğü kücüklügü süt miktarıyla alakalı değil kücücük bile olsa cok sütünüz olabilir dert etmeyin :)
Krasivyy Newmom ben 19 haftamdayım normalde 80 takıyodum su an davul gibi oldular dolgusuz 85 90 anca oluyor
Mayasey Newmom göğsün küçüklüğü ile sütün alakası yoktur. Hiç endişe etmeyin. Bunu bana doktor söylemişti