ilkografya Selam güzel anneler ben çok duygusallaştım. Sokakta kalan bir kedi, ağlayan bir bebek, anne çocuk videosu bile gördüğümde ağlamam geliyor. Duygusallığım normal mi ve geçecek mi sizde durumlar nasıl
birkizannesi21 ilkografya ben ortada hicbisey yokken bile hüngür hüngür ağlıyorum artık birikmiş mi diyeyim hormonlar mi diyeyim bilmiyorum 🥺
Momss13 ilkografya aynen bende boyleyim bunu yazarken bile gozlerim doluyor agrilar bulantilar yipratdi beni
ilkografya Giiizem ay ben dee bitmek bilmiyor artık eşim de şok oluyor sonra ona da sinirleniyorum bir de
ilkografya birkizannesi21 öyle gerçekten kafa karıştırıcı 🥹 bi kedim var evde geçen şey diye ağladım ben hem bebeğimi hem kedimi çok seviyorum… buna ağlanır mı ağladım mesela hayretler içindeyim
lena1234 Genelde kız bebeklerde böyle oluyormuş derler. Ben 12+4 şuan cinsiyeti belli değil ama ekstra bi duygusallığım hiç olmadı henüz. Normalde de zaten çok duygusalım ekstra bi değişim hissetmedim
ilkografya Momss13 al benden de o kadar. İştahım yok hani oruç tutmuyorum iyi beslenmesi için ama bu kez de iştah yok meyve sebze çorba yiyorum vicdan azabı çekiyorum sonra amaan çok karışık ay
Momss13 ilkografya normalde günde 2 defa yemek yiyen biriyim şimdi her 2 saatden bir yiyorum mecbur kusa kusa ilaclar için en cokta bu yoruyor beni aynen ya çok kariṣik