emirtimr1 hanımlar bundan 1 saat önce midemde varsa çıkarttım afedersiniz hem mide hem böbrek ağrısı çekiyorum. acile gittim parokan vurup yolladılar az önce sarı sıvımaı kustum bu nedie endişeleniyorum 17 haftalık hamileyim
seymaa7 emirtimr1 mide boş olduğu için öyle geliyor merak etmeyin bende sabah bulantıları çok olurdu sadece sabahları aç olduğumda kusunca sarı sıvı geliyordu
BabyAta emirtimr1 bende bunu yaşadım serumun etkisi onu kusmuşsunuz zaten midede de bir şey olmayınca sarı kusuluyor
pisiannesi emirtimr1 sarı sıvı acı mıydı acıysa mide asidinizdir çıkaracak bişey kalmayınca midede en son o çıkıyo artık🙄
Suliss76 emirtimr1 Öncelikle merhaba bende aynı durumu yaşadım soylemesi ayıptır bende kusarken öyle olmaya başladı ama benim 10 gün falan sürdü ben artık bişey yiyemedigim için zayıflamaya başlamışım bunun için 2 gün hastanede yattım vitaminsiz kalmışım sabah kalkınca tuzlu çubuk ye dedi doktor aynı zamanda prilam yazdı korkmayın hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
emirtimr1 Japonmuhendis inanın üşütme olduğunu sanmıyorum çünkü iftar saatine kadar hiçbirşryim yoktu. birkaö defa daha mide yüzünden acillik oldum o zamanlar bana bu haftalarda bebek büyüdüğü için normal dediler ilk defa sarı kustum
Japonmuhendis emirtimr1 bakın arkadşlar da hep aynı şeyden bahsetmişler hiç gerilmeyin sakin olun riskli bişey yoktur. Biraz birkaç gün mideni yormayacak, kusma ihtimalin az olduğu şeyler tüket
Eceeeeee emirtimr1 canım benim 15 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk bebeğimdede bu bebeğimde de sadece sarı sıvı kusuyorum sapsarı hemde safra sıvısı olduğu soyleniyor mide boş olunca yada artık ogurmekten zorlanınca oluyormuş tehlikeli bişey değil
BabyAta emirtimr1 korkmayın bana çok oluyoyordu 22. 23. Haftaya kadar. Ama tabi çok devam ederse siz acile gidersiniz vücudunuz susuz güçsüz kalmasın
emirtimr1 Suliss76 çok gemiş olsun size de normalde böyle hiç değildim ikinci kez böyle oluyor bana benek büyüdüğü için baskı yapıyor denildi ama şuan mide ağrım saha iyiydi çok teşekkür ederim yorumunuz için
ShutUp emirtimr1 Suliss76 biraz evvel aynı şey oldu koyu sarı ve çok acıydı korkudan ağlamaya başladım acaba düşük mü yapıcam diye. İçimi rahatlattınız teşekkür ediyorum
Moanacglk emirtimr1 12 haftalık hamileyim geçen hafta sarı safra kusmaktan acile gittim . İki serum takıldı fakat doktor safra kusmak seni korkutmasın olur böyle durumlar dedi midem boş kaldığı için asit yapıyor ve safra kusuyorsun çok kötü bir şey biliyorum fakat panikleme. Devam ederse doktoruna mutlaka görün.
emirtimr1 BabyAta ikinci kez mide ağsırı m böyle ikisinde de bebek büyüdüğü için baskı yapıtor denildi testler temiz çıkmıştı ama ilk defa safra kustum hayatım boyunca ondan endişelendim.yorumunuz için teşekkür ederim dikkat edeceğim 🌸
Altunkaya_44 emirtimr1 Canım sarı su dedigin galiba safra 16+6 olduk bugün inanki 7.haftadan itibaren her gün oluyo bende doktor gayet normal dedi
emirtimr1 Altunkaya_44 evet safraymış bende hayatım boyunca ilk defa görünce endişelendim acilde normalden farklı ilaç vurmuşlardı korktumda bebeğime birşey olmultır diye. çok şükür şuan iyiyim🥰
Ahsennesli emirtimr1 mide boş olduğunda geliyor o sarı sıvı çok yaşadım korkulacak birşey değil 💕 safra suyu diye biliyorum
emirtimr1 Ahsennesli evet afedersiniz bir önceki kusmamda herşeyi çıkarttım sanırkm boş olduğu için geldi safra da çok teşekkür ederim yorumunuz için 💜