Leyla__0202 Skck hergun yediğim bisey 37 haftaliğım hemen hemen hergun tüketiyorum aşırı canım çekiyor aşeriyorum
sheisamother Mayaaa34 benim bahsettiğim bence gayet net ama anlamadığını varsayarak yine özet geçeyim; üstte etli çiğköfte ve midye yi gebeliğimde yediğimden bahsetmişim ve bu tarz yiyecekleri yemememiz gerekiyor her yerde de ne gibi durumlara yol açabileceği açık net yazıyor.
MorKelebek54 sheisamother etsiz cig kofte oneriliyo ki zaten sizin bahsettiginiz etli ciğkifte ki bunu cogu hamile bilmesi gerekiyo zaten yenmemesi gerektigi. Doktorlarin da dedigi etsiz cig kofte yenmesi yani sen yanlis mi anladin kuzum bahsedilen cig kofte etsiz olan cunku ama sen etki cig kofteyi diyosun
MorKelebek54 Skck her hafta etsiz cig kofte yiyen ben 😂🤦🏻♀️ bildigin bi uerden yemende sakinca yok canim onemli olan etsiz cig kofte olmasi.
sheisamother sheisamother @MorKelebek54 ya ben bu mesajımın devamı olarak yazmıştım ikinci yazdığımı aslında sizler okurken yanlış anladınız ama gönderi sahibi etli etsiz vurgusu da yapmamıştı zaten ben etli bile yedim midye bile yedim demek istedim hani canım çok istemişti diye 🥲Tehlikeli olmasına rağmen yemiştim nefsimi kıracak kadar ondan bahsetmişim 🙈
MorKelebek54 sheisamother ya bi iki lokmadan bisi ilcagini sanmiukrum ama doktora yinede danisilsa daha iyi olur et cig tuketilmemeli gebelikde cok riskli bence bebek icinde snne icin ben ben cih diye dokunma bile dokunmuyorum ne olur ne olmaz diye😂 eldivan rskil oyle hallediyorum sen yine dikkat et bence yeme bida
Evhamlikurabiyeanne Etsiz olanı yedim iki üc defa ama yesillik koydurmadım icine güzel yıkanmamıstır toksoplazma riski olmasın diye
prenseshanim999 Etsiz cigkoftenin tabikide zarari olmaz en aserdiigim seylerden biri😁 etli icin aynisini diyemicem cocugunu dusunen yemesin sirf kendi bogazi icin. Sprite nedir midye nedir ya şu zamanda da biraz sabret yeme karnindaki cocuktan bi haber olanlar var