elvangnc Kizlar selam adete ikigun kala kan verdm 0,1 cikti saglik ocagnda acaba yukselme ihtimali olablrmi yarin olmam lazm engec
Senmsii elvangnc Değer çok düşün canim.benim beta 4 çıkmıştı negatifti sonra döndü pozitife doktor zaten doneblir tekrarla 4 gün sonra dedi . Ancak senin değerin bayağı düşük
Aselbade elvangnc benimde böyle çıkmıştı 20. günde kanda belli oldu geç döllenme olmuştu hakkınızda hayırlısı
kumsal2727 elvangnc canım benimde 1 hafta hastalığım gecikti evde 3 4 test yaptım pozitif Sonra kan verdim negatif çıktı aradan 1 2 gün daha bekledim tekrar kan verdim bu sefer pozitif oldu
elvangnc Senmsii ilk gebeligmde alti aylik kalbi durdu bebegmm ondaki belrtler gibi ust sirt kemiklerm agyo cok istyroum ya cok yoruldm
Eluf Senmsii. Adetme 2 gun kala bende kan verdm 1.6 doktor negatif dedi şuan adetm 2 gun geçti sizce varmidr tekrar kan versem
Senmsii elvangnc İnşallah olur canım benim ama kendini kasma kafanı rahat tut olmazsa moralini bozma 🙏
Derennn700 ZeynepDuru17 canım Allah kucağına almayı nasip etsin sende belirti olarak ayak üşümedi Var mıydı benimde bat 21
elvangnc kumsal2727 ya cok tuhaf ben kandan birgun once innovita strip test yapmstm cok hafif cizgi vardi sonra kan negatf ckti kuruma cizgisi demekki
ZeynepDuru17 Derennn700 amin inşallah canım hatırlamıyorum ama var gibiydi. Böyle hafif esinti olur üşütmüş gibi oluyordum halsizlik falan canım amin