Hlimee Son 1-1,5 haftadır çok afedersiniz akıntım çoğaldı su gibi Suyum mu yoksa Ne yapayım doktora mı görünsem 2 hafta oldu detaylıya gireli gayet iyidi
babysmomy Hlimee kaç haftalık hamilesiniz gebeliğim sonlarına doğru basınçtan dolayı akıntı çok oluyor benimde ilk gebeliğimde olmuştu su konusunda aniden gelen birşey su eğer sızıntı olduğunu düşünüyorsanız da eczaneden turnusol kağıdı alın o şekilde anlarsınız su olup olmadığını
ESMAARAS Hlimee 19. haftadayim ayni surekli alttan akimti geliyo kivamli beyaz renk anlamiyorum cok tedirginim cok korkuyorum mantarmi acaba ;(
Merve1414 Hlimee enfeksiyon dan olabilir benimde akıntım baya vardı idrar yollarında enfeksiyon çıktı monoral şase ve fitil verdi 6 günlük
Hlimee babysmomy 24+3 günlüğüm canım daha çok erken Adet olunca hissedersin ya akıntıyı öyle sanki altıma kaçırıyorum affedersiniz
Kelebekmisaliihayat Hlimee 31 haftalık hamileyim. Son birkaç aydır hep öyle. Bez koyuyorum, sürekli değişiyorum. Bazen beyaz kesikli akıntı oluyor,bazen su gibi, bazen sarımsı… Bol su içtiğimde akıntı daha az oluyor , sanırım sık tuvalete çıktığım için.
Meczup ESMAARAS bende aynısını yaşadım idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor 7 günlük ilaç verdi. İhmal etme doktoruna git idrar tahlili filan verir
tatlibebegim_ Hlimee doktor bana vajina sürekli kuru kalmaz demişti bende hamileliğin başından beri akıntı geliyo enfeksiyon var geçmiyo
likesah Hlimee vajinal enfeksyion olabilir hamilelikte akinti artar ondan da kaynaklaniyor olabilir. Endiseliyseniz doktora bir gidin amnisure testi yapip suyunuzun gelip gelmedigine bakarlar. Ben de yasamistim vajinal enfeksiyon varmis fitil kullanmistim.