EsraDefne Kızlar 30.haftama giricem 43 kiloyum tartı da hiç değişiklik yok benim durumumda olanlar var mı endişeleniyorum bir anormallik mi var bende 🙄🙄🙄
Dyg EsraDefne bende 43 kiloyla hamile kaldım 19 haftalık hamileyim geçen tartıldım 47 kiloydum ne bulursam yiyorum tatlıda çok yiyorum ama önemli olan bebişin sağlığı benim için ben halimden memnunum 🙏☺
EsraDefne Asdffghjjk 4,5 ay bulantılardan kilo verdim 37 ye kadar düştüm şimdi eski kilomdayım ama üzerini alamıyorum canım son aylarda daha çok alınıyor diyorlar bende tık yok..
Asdffghjjk EsraDefne doktor bişey demiyor mu canım. Bunu kimse bilmez ki zayıflamışsındır ama bebek saglıklıdır belki
EsraDefne Asdffghjjk bebek haftasına göre normaldi en son ama biraz kilo al dedi canım azcık yesem midem şişiyo yiyemiyorum
EliFurkan Saka gibi ya ben en son 4.sinifta 40 kiloydum 😄😄 hem dert etmeyin bebek gelisimi iyise sorun olmaz benim de tanidigim 78 le kalip 74 le doguma gitti bebek de 3600 dogmustu. Bebek saglikli olsun yeter 🙏❤
reflesha EsraDefne normalde ayda 1 kilo falan almalıydın hadi sen almadın bebek plesanta suyun falan yine kilo olarak çıkması gerekirdi tartıda ilginç birsey
EsraDefne reflesha reflesha canım son bir buçuk aydır falan tartıda aynıyım benimde aklıma takılan o yoksa derdim kilo almam değil işte 😒
YesimAyd Ben 65kilo ile hamile kaldım ve ilk 3 ay kusma ve bulantılar yüzünden 8 kilo verdim şuan 36 haftalığız 64 kiloyum bebeğim 2,500kg normal heralde 😊
YesimAyd EsraDefne beni de her gören sen nasıl hamilesin diyo 🤣 annemde böyleymiş anneme çekmişim o kadar yapılan yorumlara rağmen ben hiç takmadım valla sonuçta herkesin bünyesi vücut tipi farklı ve her hamilelikte farklı doktorunuz gayet sağlıklısınız diyorsa gerisini boşverin takmayın ve gebeliğinizin tadını çıkarın sonuçta bir mucize yaşıyoruz allaha şükür 🙏🏻