Esmam_ela25 Kızlar merhaba bizim bir tanıdık nip testi yaptı teste göre erkek doktoruda bebek kız diyor ben şok 😳
Neseyakut Esmam_ela25 çift cinsiyetli olabilir mi. Bizim tanıdığa doğana kadar kız dediler. Çocuk doğdu çift cinsiyetli
seymaa7 Esmam_ela25 kaç haftalıksınız detaylı ultrasonda daha netleşir birde fetal dna yanlış sonuç vermiyor diye biliyorum
Cansuyu123 Esmam_ela25 fetal dna testinde yanılma olucağını sanmıyorum çünkü kromozomlarına bakılıyor. Doktorun yanılma payı daha fazla. Bu arada çift cinsiyet denmiş başka yorumda öyle bir durum fetalde belli olurdu
GizemTuzcu Kaçıncı haftasında belli bi haftaya kadar anlayamıyorlar bazen bebekten dolayı erkek diyip kız çıkan bebekler bile var:))))
Neseyakut Rabiul her iki üreme organı da var. Hem rahmi var penisi. Doğana kadar kız dediler. Sonra Ameliyatla sadece penis bırakıldı. Norman testi yapıldu falan. İnternete bakabilirsiniz
Svl2109 CeyAsel1 özelde oluyor cnm ben özel kliniğe gidiyordum orda verdim 11 bin e yaptım daha çıkmadı sonuç
yeni-annelik Esmam_ela25 fetal dna da yanılma payı olacağını sanmıyorum çünkü bu testte kromozomlara bakılıyor bana doktor ultrasonda %90 erkek demişti nipt testinde de erkek çıktı doktorum erkek bebiş dedi kesinleşti 🙏🏻💙