Blairbb Kızlar selam 2 ay önce kimyasal geçirdim. Kürtaj olmadım. Bu ay çok ümitliydim ama maalesef hüsran yine regl oldum 😭 sizin ne zaman oldu? Doktor bana iyi değerlendir hemen olur demişti olmadı ya çok moralim bozuk 🥲🥲
damlalmila2017 Blairbb ben 7 yıl önce ilk kimyasal gebelik yaşadım. Adet olduktan hemen sonra kızıma hamile kaldım. Şimdi 6 yaşında. Bugünde 2.ye hamile olduğumu öğrendim🥹
Sevdafrkn Blairbb Aralık 2022 de oldum temmuz 2023 te hamile kaldim suan da da şafak sayıyorum son 30 gün
momofmychildren Blairbb Ekim’de kimyasal gebelik yaşadım sonrasında kürtaj oldum Kasım’da tekrar hamile kaldım
Blairbb damlalmila2017 yaaaa maşallah çokkk sevindim senin adına Allahım isteyen herkese ve bana da sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤍🙏🏻
Blairbb Sevdafrkn ayyy maşallah maşallah darısı bana inşallah. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤍🙏🏻
Blairbb momofmychildren ya ne güzel ya maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤍🫶🏻 dua edin benim de olsun çok yıprandım
Blairbb elvangnc çok üzücü sen en iyi ben anlarım şu an. Rabbim ikimize de en güzeliyle yaşatsın inşallah 🥹
Hayat31 Kimyasal sonlanır sonlanmaz kalmışım ben. Zaten doktorum söylemişti kalacağımı kaldimda,açıkçası bekliyordumda, biliyordum kalacağım diye . Şu an 30+3. Allah herkese nasip eylesin sağlıkla bebeğini kucağına almayı 🥰
Blairbb Hayat31 amiiiin amin. Çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🫶🏻
Sihirlimom Blairbb 26 ekimde kimyasalla düşük yaptım o kanamadan sonra adet olmadım ama bu kadar hızlı olacağını düşünmedim hiç meğer en son kanamam oymuş üstüne hemen hamile kalmışım 20.1 günlük hamileyim son adet olarak da o kanamayı sayıyorum
Blairbb Sihirlimom maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🤍🤍🤍 dua edin benim de olsun inşallah
Selinoyku Blairbb gecen sene mart ayinda yasadim nisan ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim. Kizcem simdi 3. Ayini doldurdu
elvangnc Blairbb aminnn iki gun kala kan verdim 0.1 ckti hal olmadm bir umit yukselsin diye bellyorum
Sihirlimom Blairbb ayyy etmez miyim Allahım isteyen herkese nasip etsin canım rabbim mübarek ramazan günlerinde kimseyi evlat diye aratmasın ❤️
Duygu_52 Blairbb bende 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı 6 aydır deniyoruz bizde inşallah bu ay olur diye umud ediyorum ama lekelenmem oluyor 2 gündür kahverengi şeklinde akıntı reglim gecikti 2 gündür bakalım biraz beklemek istiyorum hemen test yapıp moralimi bozmak istemiyorum