Ahsksdk Kızlar anne bebek bakım çantası ne aldınız ne önerirsiniz varsa fotoğrafını atabilir misiniz? Banada fikir olsun kararsız kaldım ne almam gerektiği hakkında🥰
biranneikievlat Ahsksdk Bu ürünü aldım hem 4 yaşındaki oğlumun yedek kıyafetini hemde doğacak olan kızımın ihtiyaçlarını sığdırabilmek için. (Kiwi cool bag anne bebek çantası)
BabyAta Ahsksdk ben bu çantayı aldım trendyoldan fiyatı artmış ama 630₺ye almıştım satıcı stylo ürün Paris anne bebek çantası olive 
Mineartcc Ahsksdk bagmori aldım 699 a düşmüştü sanırım 2 hafta falan oldu çok çok beğendim kumaşı su gecirmiyo ici genis tasarımı şık, tavsiye ederim
Hazal966 Ahsksdk Ben bu ürünü almıştım. Hem çok tatlı çok beğenmistim hemde içinde alt değiştirme örtüsü ve ön fermuarlı kısımda ısı koruyucu var ek gıda icin hazır mama için biberon koyma yeri gibi.
teachermom1 Ahsksdk Ben Stokkenin bordosunu aldım. Çantanın içi kocaman, termos bölümü var ek gıdada çok işe yarar. İç içe katmanlı bölme, kıyafet eşya vs hepsi için ayrı yerler yapılmış. Düşünürseniz eğer güzel çanta.