Ars-2659 mehtap4925 Aminn inşallah🌸 Son günler hiç geçmiyor. Hayırlısıyla bitseydi. Umarım 40 haftayı geçmez😊
mehtap4925 Ars-2659 valla canları ne zaman isterse ozaman geliyorlar ben ikisinde öyle gördüm Buda canı ne zaman ister bilemiyorum 😂
mehtap4925 Evrimeylem ay zaten hamilelikten dolayı burun tıkanıklığı var gripken daha kötü bende olmuştum kendine portakal mandalina limon sıkıp iç valla ben öyle iyi oldum
melisinmutfakblogu mehtap4925 27+2 haftalik ve şuan gelmek için ugrasiyor çok erken sabretsin biraz 🤣
mehtap4925 melisinmutfakblogu benimde öyleydi yani o kadar çok zorlardı ki ödüm kopardı şimdi gelecek diye pazartesi 34 haftalık olacağız kandırmıs beni diyorum 😂
melisinmutfakblogu mehtap4925 inşallah benimkide beni kandırıyordur🤣 abiside 17 aylık aynısı yapıp açılma başlatmıştı hergun serum takıyorlardi doğmasın diye
Cnuryasar Son 51 canım😍 yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik normal gözüküyor eğer normal olursa nisan sonu 29-30 falan sezaryen olursa eğer nisan ortası şuan 32+5 teyiz
selim10 mehtap4925 evet çok şükür az kaldı 🥰 Sağlıcakla gelsinler inşAllah hepside🤲 Ama hazırlıklar daha bitmedi…
Zeynomsu mehtap4925 üşüttük mü yoksa doğum habercisi mi bilmiyorum 34 teyim gerçi ama . Sen kaçsın bilmiyorum. Bazıları diyo ki ishal oldum ya da kustum sonra doğum başldı filan diyo
mehtap4925 Zeynomsu bende 34deyim pazartesi 34 oluyorum bende öyle duymuştum valla bilmiyorum artık çok düşünüp strese girmek istemiyorum 🤭 gelirse bi işaret gönderir inşallah ama bilindik işaretler böyle kusmalı olmasın😂