mehtap4925 Busramom07 o günler daha heyecanlı 45 ye böyleysem O kısa zamanlarda heyecandan Kalbim küt küt 🥰
Kelebekmisaliihayat mehtap4925 inşallah Allah tüm hamilelere kolaylık versin. Evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
ilkgozagrim__ mehtap4925 öyle olacakkk ayyy bayramda gelir mii bide kızzz yaa erken gelebilirrr bilmiyorum 40 ini beklerse 19 nisann
mehtap4925 ilkgozagrim__ ay valla ben diyorum 37 den sonra her an gelebilir gelsin kavuşalım sağlıkla 🥰🥰 kızımı 38 de doğurmuştum oglumu 43 Buda kız bakalım ne zaman gelecek 🥰🥰
ilkgozagrim__ mehtap4925 o zaman bayram bebeği mi olur dersin banaaa 2 hafta önce gelirseee küçük hanımmm
Aselbade mehtap4925 amin canim sağlıcakla kucagimiza alalim inşallah heyecan stres hepsi bi arada günlerde geçmiyor 😂
mehtap4925 Aselbade gerçekten geçmiyor bi yandan hadi gel diyorum bi yandan daha küçük sakin ol diyorum kendime 🥰🥰
Aselbade mehtap4925 öyle oluyor ya aman sağlıklı olsunda vaktinde gelsin erken gelmesin bebiş aşırı agirlastim hemen doğsun istiyorum 😂
Aysenur-yakarer28 34.Hafta🫶 Sezeryan tarihime son 30🫶 Tabi bebiş erken gelmezse erken doğum riski var meleğimin
mehtap4925 Aselbade valla öyle Zaman yaklaştıkça insan merak ediyor iyi mi nasıl nasıl olacak doğum kafada bir sürü soru