Havinkoca Merhabalar kizlar ben 18 haftalik hamileyim , ve hic kilo almamisim. Sizleri merak ettim , sizler hàngi haftadasiniz ve kac kilo aldiniz ?
Haticecinar Havinkoca merhaba bende 20 haftamdayim hic almadim hatta verdim 5 kg verdigimi almisim 2 kg okadar 50 kg yum suanda ama bebegimin sagligi kgsu gayet iyi dedi doktorum, oglumda 8 kg almistim 58 le doguma girmistim bundada oyle olucak sanirim😊
Selale_bati Havinkoca 20 haftadan sonra almaya basladim 20 kilo aldim 36 haftaligim suan insallah almam dahada Zaten sancim var doga bilir her an👶👶👶💕
Kurbagaannesi Selale_bati ahaha en büyük korkum 😃 ben de sanırım ondan sonra alırım diye düşünüyorum 🙈
Kumral60 Havinkoca O haftalarda cok normal canim bende 5. Aydan sonra aldim birde hic yemek yemiyorum tatlıdan aldim sanirim 8 kilo almistim en son bakalim haftaya 33 olcam kesin yine artmistir.
peperutka 23 haftaligim 5 kilo aldim.Doktorum normal oldugunu soyledi ama acikcasi ilerleyen aylar icin korkum yok değil
SedaErylmz35 Havinkoca Canım benimde 18+1 bugün, şimdiye kadar 4 kilo aldım, siz almamayı nasıl başarıyorsunuz iştahınız açılmadı mı ya da bulantı mı çok oldu ?
Havinkoca SedaErylmz35 hayir hic bulantim olmadi sukur bende anlamadim nasil kilo almadigimi vllh, gece yemeyi kestim belki o